Humanitarna fondacija „Novak Đoković“ opredelila se da pruži pomoć mališanima iz Petrovca na Mlavi kojima je nedavna poplava onesposobila vrtić.

Naime, između ove poznate Fondacije, opštine Petrovac na Mlavi i predškolske ustanove „Galeb“ potpisan je ugovor o pomoći vrednoj 10 miona dinara. Ugovor su potpisali Radiša Dragojević predsednik opštine, Tanja Gligorovska, direktorka ustanove „Galeb“ i ispred fondacije „Novak Đoković“, Gorana Džudža Jakovljević. Potpisivanju ugovora prisustvovali su narodni poslanik Miletić Tića Mihajlović, načelnik opštinske uprave, Bojan Modrlanović, i Bojana Rangelov, saradnica u fondaciji. Vrednost ugovora je deset miliona dinara, ta sredstvs su planirana za adaptaciju zgrade vrtića u Petrovcu na Mlavi koja je najviše stradala u velikoj poplavi.

Predsednik opštine Radiša Dragojević se zahvalio fondaciji na ovako velikoj i značajnoj donaciji i takođe se zahvalio svima koji su donirali opštini Petrovac za vreme i posle velikih poplava koje su zadesile opštinu. Gorana Džudža Jakovljević se zahvalila zapošljenima u vrtiću i roditeljima koji su prvi kontaktirali fondaciju i ukazali na problem koji je nastao od poplava, takođe je Džudža Jakovljević istakla da je opština Petrovac na Mlavi prva opština koja je dobila pomoć za rekonstrukciju od fondacije „Novak Đoković“. Po projektu radovi bi trebalo da traju nešto manje od dva meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari