Fondacija Soroš spremna da pomogne unapređenju položaja Roma

Ostavite komentar


  1. „Srbija ima priliku da iskoristi evropske i nacionalne resurse da unapredi položaj najugroženijih građana Srbije, među kojima su i Romi. Romi i jesu u jako teškom položaju a to je zbog toga što proizvode sekundarne sirovine.

  2. Ako ce ovo da nam pomogne da postanemo clanica EU, onda svaka cast Vucicu.

  3. Ne bih mnogo o ovim djavolima i onima koji sa njim tikve sade, ali evo umesto komentara, nekoliko naslova iz novina:

    TEREZA MEJ SOROŠU: Daj pare kome hoceš, ali drugog referenduma o Bregzitu NECE BITI!
    Vlada Velike Britanije nece raspisati drugi referendum o Bregzitu, rekao je danas portparol britanske premijerke Tereze Mej, nakon što je americki milijarder Džordž Soroš dao novac da se Bregzit zaustavi.

    NETANIJAHU ŽESTOKO OPTUŽUJE: Soroš finansira proteste protiv Izraela!
    Izraelski premijer Benjamin Netanijahu optužio je madarskog milijardera jevrejskog porekla Džordža Soroša da organizuje kampanju protesta protiv izraelskog plana o deportaciji hiljada africkih migranata.
    „Džordž Soroš finansira proteste. Obama je deportovao dva miliona migranata, niko ništa nije rekao“

    REPUBLIKANCI PISALI TRAMPU: Hitno zaustavite Soroša, on je taj koji pravi HAOS U SVETU!
    Predstavnici Republikanske stranke (GOP) u americkom kongresu udružili su se sa politicarima iz istocne Evrope koje podržava Rusija, kako bi saradivali na cilju zaustavljanje zajednickog neprijatelja – milijardera i finansijera Džordža Soroša.
    Soroš, koji je americki Jevrejin madarskog porekla, vec godinama je na „crnoj listi“ Kremlja, koja njegove aktivnosti percipira kao deo opšte zavere za uspostavljanje prozapadnih vlada u bišem sovjetskom prostoru i samoj Rusiji.

    ORBANOVA STRANKA OTKRIVA TAJNI SOROŠEV PLAN: Hoce da dovede milione migranata u Evropu, sve cemo pokazati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.