Formiran Savet za populacionu politiku

Ostavite komentar


  1. Ako se budu posvetili ovom pitanju,kao sto su se bavili drugim pitanjima,buducnost nam je zagarantovana

  2. Ozbiljno pitanje kojim je konacno neko resio da se pozabavi. Vreme je bilo da se nešto uradi kada je u pitanju populaciona politika!

  3. Samo neka pobolj[aju standard građana, populacija će rasti. Za troje dece mesečno primanje 60.000, za dvoje 50.000.

  4. U savetu ce biti i ugledni strucnjaci koji ce raditi na tome da se demografska situacija popravi.

  5. Napokon da se stavlja akcenat na populacionu politiku. Da je to uradjeno pre mnogo godina sasvim bi drugačija demografska slike Srbije bila. Dobri rezultati dolaze na dugoročnije staze. Pre 20 i više godina za populacionu politiku smo čuli samo iz pojedinih udzbenika.

  6. Da bi dokazao svoju privrženost deci i porodici Vučić će sada unaprediti ovu oblast populacone politike da će stvarno biti lakše imati decu i negovati ih.

  7. Očekujem da savet već početkom godine donese neke mere populacione politike u smislu povećanja davanja za trudnice, decu, mlade porodice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.