Formirana grupa protiv medijskog mraka

List Danas potpisnik među 27 medija, medijskih i nevladinih organizacija

Ostavite komentar


  1. Zar stvarno mislite da cete imati podrsku gradjana dok u vasim redovima imate prevejane manipulatore iz vremena Tadica i Pajtica koji su isto ovo radili-sirili mrak. Setite se kako je bilo, a bilo je isto prilicno gusto i zato su ljudi odustali da glasaju za njih. Kapirate?

  2. Zanimljivo je kako neki koji su dok su vladali, ne tako davno, pod svojom kontrolom držali apsolutno sve medije, tada im to nije ličilo na medijski mrak, sad kad se sve i svašta može napisati ili objaviti o bilo kom od onih, pa i o onih najviših, koji trenutno vrše vlast u Srbiji to im liči na taj mrak, baš čudno u najmanju ruku!

  3. U ovoj "grupi" postoje najmanje tri udruzenja koji su isturena odeljenja BIA-e. Vodite racuna o tome.Najdobronamernije i najsrdacnije.

  4. Па Вас има више најмање шест пута од ових других и мало Вам је "слободе писања". Нећете ваљда да се чује само Ваше мишљење то не би било добро.

  5. Borba protiv "mediskog mraka"??? Šta lupetaju ovi jadnici? Kriju se iza toga, kao "stojimo uz Vranjske" a u stvari se iza toga krije lični interes i pravdanje novca koji su dobili da veštački naprave nekakvu pometnju.

  6. Mraka, krađe i kriminala će biti sve dok Srbijo žare i pale boljševičke slugenjare i Ali Babe. Hajdučija odgovara "snalažljivim" neljudima kojih ima sve više i koji ne biraju ni sredstava ni načine kako da prevarom dođu do kapitala i vlasti. Zato, i novinari treba da se oslobode straha i bore za opstanak Srbije.

  7. Hajde konacno da se pokrenete sa mrtve tacke, treba krenuti u svakodnevnu akciju protiv medijskog mraka i siledzijskog ponasanja aktuelne vlasti u Srbiji. Treba svi da ustanemo i da pokrenemo gradjanski otpor i da bojkotujemo placanje onog dela u racunu za struju kojom se finansiraju sem TV BASTILJE ( RTS ) nego i PINK – HEPY i ostali trovaci ljudske inteligencije i morala. Ovo je dno dna u medijskoj slici u Srbiji koje se moze samo uporediti sa primitivizmom i prostaklukom koji inace olicava "kadrovsku" strukturu i narocito glasacku primitivnu strukturu SNS-a i SPS-a. Ovo siledzijsko i prostacko ponasanje SNS polusveta mora prestati – krajnje je vreme da se stvori front po svim pitanjima protiv DIKTATURE A.V.-A.V.-a i njegovih podrepih musica koje su nam OKUPIRALI SRBIJU.

  8. Je““l "nezavisnu" Grupu protiv medijskog mraka u Srbiji osnovala i finansira Grupa koja stvara medijski mrak u svetu? Providno. I, kako Vukašin Obradović pre neki dan reče, licemerno.

  9. A u Zemunu, članovi SNSa idu ulicama i vrbuju penzionere za članstvo.Prvo ih kratko i ljubazno anketiraju, pitaju za veličinu penzije, pa ond ponude članstvo.Mislila sam da ovo rade samo Jehovini svedoci.Eto medijskog dana.

  10. Istina, treba da se borimo za slobodu govora i medija. Da li je dozvoljeno na vašem sajtu objaviti i ovakav komentar? – Da li će iste organizacije jednako revnosno da se bore i onda kada "alternativa" u društvenom i političkom smislu hoće da krši ta prava? Znate već… Zli jezici kažu da je vlast organizovani kriminal, ali sva sreća pa imamo alternativu u širokom spektru opozicionih stranaka, novinarskih i nevladinih organizacija. Recimo, pitam da li će iste organizacije javno da osude tzv. Nacrt zakona o "rodnoj" ravnopravnosti – dakle javno, jasno, glasno, najoštrije i nedvosmisleno? Zar nije taj nacrt podržan od velikog dela "alternative" u društvu? Zar ne krši ljudska prava, slobodu govora i medija? Ne žele valjda sve te organizacije da daju materijala zlim jezicima da ih etiketiraju kao licemerne i jednako kriminalne kao vlast? Tada bi zli jezici tvrdili da ne može isto biti bolje od istog…

  11. Интересантни су резони напредњачких ботова. Увек исто: "И претходни су били лопови, па можемо и ми; И претходни су гушили медије, па можемо и ми; И претходни су се бавили страначким запошљавањем па можемо и ми…"
    Господо све ово је недопустиво за све власти и све странке и све оне који учествују у власти.
    Све је то велика срамота, манифестација бахатости, осионости и бруталности.

  12. Tek kad““ sam medju gore navedenim (kako pojedincima,tako udruzenjima),video ime "Pescanik"-a,verujem da ce od akcije nesto biti !! Samo napred !!!!!!!

  13. Aaaaa… pa nema kod nazadnjaka slobde medija. Kod njih ima samo pljuvanja na prethodnike a samo jedan covek ima odgovore z SVE.

  14. Danas u medijskom mraku zivi manji broj parlamentarnih opozicionih stranaka, recimo Srpska radikalna stranka moze reci da zivi u nekom medijskom mraku. Ostale parlamentarne pa cak i vanparlamentarne stranke – pokreti imaju svoje medije, Pod nazivom medijski mrak vodi se borba u prevlasti za medijski prostor Srbijeu trenutku. Upravo akcija pokrenuta navodnim medijskim mrakom je borba za svojevrsni medijski mrak i prevlast u medijima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.