Forum beogradskih gimnazija: Prosvetna inspekcija predlaže razrešenje direktora Šeste gimnazije

Ostavite komentar


  1. Prestanite da maltretirate decu svojim ličnim borbama i ambicijama.
    Godinu dana sve u školi je podredjeno nekom imaginarnom štrajku koji nije inspirisan kvalitetom nastave ili položajem učenika, vec usključivo ličnim animozitetima.
    Dokle mislite da sve ovo traje?
    Obeležicete školovanje jedne cele generacije nebitnim stvarima.
    Neka neko više pobedi u toj borbi i okrenite se kvalitetu nastave i dobrobiti dece.

  2. Svaka cast na komentaru Roditelj djaka! Tako su ga isterali i iz OS Pavle Savic, zbog licnih borbi i ambicija.

  3. Koliko ste, kao roditelj, pomogli nastavnicima svoje dece u ovoj situaciji? Ili vas zanima samo formalnost održavanja nastave bez zadovoljnih predavača?

  4. Komentar roditelja učenika 6.gimnazije je potpuno na mestu . Većina nastavnika to i hoće, ali je nemoguće opstati u ovoj besmislenoj borbi.

  5. Nadam se da će se forum nakon ovoga smiriti i pustiti ljude da rade. Ili će trajati sve dok neko od njih ne bude direktor?

  6. Ljudi uopšte ne vole ovaj sindikat. Ne daj Bože da se okome, neće se smiriti dok vas potpuno ne izgaze. Lažima i spletkama. Jadan ovaj čovek.

  7. Nije ovde problem direktor, već lične ambicije pojedinaca koji ometaju nastavni proces, urušavaju ugled škole i prosvete uopšte. Mandat direktora nije neograničen. Lepo neka se jave na konkurs, pa da vide kakvu podršku kolektiva imaju. Dosadiše i Bogu i narodu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.