Forum srednjih stručnih škola: Zimski raspust da traje od 24. decembra do 21. januara

Ostavite komentar


  1. Bolje bi bilo da se sto pre nadoknade dodatni dani raspusta,na primer subotama radom online.Moguce je da i u drugom polugodistu bude potreba za prekidom nastave,pa bi skolska godina predugo trajala,ako bi se nadoknadilo produzenjem skolske godine.

  2. Zdravlje nema cenu…bolje da školska godina tj. polugodište traje nedelju – dve kraće, ionako je gradivo preobimno, prenatrpano i deca su preopterećena gomilom nepotrebnih činjenica.

    Mesec dana je sasvim dovoljno da se deca ocene i da se suvišne lekcije skrate.

  3. Zdravlje je najvažnije i nema cenu, školska godina može u nepovoljnim epidemiološkim uslovima da se SKRATI, ništa se neće izgubiti osim nekoliko nepotrebnih lekcija koje djaci ionako bubaju i tako dolaze do ocena.

  4. dobar je predlog. Dovoljno je vremena da se vecina ucenika korektno oceni.Takodje, duzina raspusta je korektna. Predlog nadoknade, za potrebe korektnog ocenjivanja – na kraju drugog polugodista – je takodje korektan.

  5. Veoma dobar predlog. Smatram da je veoma bitno zdravlje dece a lekcije ko lekcije, preobimne i bas bi im dobro doslo da im 24 decembra krene raspust. Mesec dana je sasvim dovoljno vremena da se deca ocene i da se sve ocene zakljuce. Opet kazem, dravlje je najbitnije od svega!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.