(FOTO) Ambasador Srbije u Maroku plivao sam za časni krst u bazenu, objava obrisana sa zvaničnog naloga ambasade

Ostavite komentar


  1. Pa imate na temi o plivanj u Vlasinskom jezeru sto je rekao sveštenik, načelnik, kako se to zove, iz manastira Prohor pčinjski – kako je to neka novokomponovana „tradicija“ koju je započeo ne zna se ko, i koja ne postoji nigde kod pravoslavaca, to jest ranije nije postojala, do pre desetak, petnaest godina, ni u Rusiji, ni u Grčkoj ni u Bugarskoj itd, i kako to čak nije baš ni u skladu sa kanonima pravoslavlja. Ali dobro, niko drugo od takvih nije ni očekivao osim da svakoj budalaštini aplaudiraju.

  2. Generacija koja je sada u nekim srednjim godinama ,definitivno ima veliki KURSLUS u MOZGU.

  3. @dole bezbožnici
    Pokojni otac koji je rođen na jugu Srbije, pričao mi je da je pre rata, kao dete gledao plivanje za časni krst u Južnoj moravi i da bi onaj ko stigne prvi do krsta, kasnije išao kroz varoš (Predejane) sa krstom i bio darivan od meštana. Toliko o tome da je to nekakav novi običaj, za koji inače smatram da je bez smisla.

  4. Očigledo da se čovek bavi ličnom ekonomijom i finansijama… baš svašta! Kakva diplomatija?

  5. Ko su nam sve ambasadori u svetu i po kakvim zaslugama nije ni cudo sto nam je ovako kakonamje nije cudo sto se svi tako postupaju po Srbiji.

  6. Nije to on, to je Fotošop, montaža!! Ima li on pametnijeg posla nego da pravi fotomontaže????

  7. Secate li se kad je sadasnji predsednik skupstine Srbije, drzao konferenciju za novinare bez prisustva novinara. Nikad mi necemo biti drzava, dok se bugojanac ne skloni.

  8. Teško da je srbin, a preziva se Bauer i nije poenta plivati u toploj vodi bazena čije grejanje plaćaju građani Srbije

  9. Za Krst Časni se plivalo i pre 2.svetskog rata,ali je dolaskom komunista na vlast to zabranjeno.Gospodina ne poznajem,ali ako je pravoslavac,zašto da ne.Temperatura vode je različita na raznim svetskim destinacijama.Žalosno je to što vaša mržnja prema pravoslavnoj tradiciji i svemu što je pravoslavno nema granica.

  10. Zemljo Srbijo, jadna li si, ko su ti ambasadori, „faca do face“, ko ti brani pravoslavlje i svojim postupcima ga unižava….Jadno, a jadnije može biti, žalosno.

  11. Kritikuju ga što je navodno plivao u bazenu. Pa šta? Kamo sreće da su nam svi ambasadori srpske nacionalnosti i pravoslavne vere makar simbolično plivali za krst, bilo gde, a pre toga bili u crkvi na liturgiji i vodoosvećenju. Duboki naklon i poštovanje Njegovoj ekscelenciji

    Критикују га што је наводно пливао у базену. Па шта ! Камо среће да су нам сви амбасадори српске националности и православне вероисповести макар симболично пливали за крст, било где, а пре тога били на литургији и водоосвећењу. Дубоки наклон и поштовање Његовој екселенцији.

  12. Kritikuju ga što je navodno plivao u bazenu. Pa šta? Kamo sreće da su nam svi ambasadori srpske nacionalnosti i pravoslavne vere makar simbolično plivali za krst, bilo gde, a pre toga bili u crkvi na liturgiji i vodoosvećenju. Duboki naklon i poštovanje Njegovoj ekscelenciji.

  13. Kad nisi Srbin po rođenju, tražiš svaki način da to kompenzuješ, pa makar bio i glup.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.