(FOTO) Grafiti „Nećete kopati“ osvanuli u Loznici na mestu gde će se održati Dan sećanja na stradale i prognane u „Oluji“

Ostavite komentar


  1. Ovo je ipak idiotizam onog koji misli da na svakom mestu i prilici treba poslati poruku.Puca opozicija samoj sebi u nogu pa im vucic kriv.Bezidejnost radja glupost.

  2. Sramotno!!! Kakve veze Oluja ima sa Li?!?! Pobijeni i proterani ljudi sa potpuno neformulisanom pričom oko Jadarita! Sve više mi OVI, „naši Zeleni“ liče na Analenu Berbok i onu drugu švabicu, Ursulu. Na svakom mestu, pa i tamo gde nema mesta, se trude da nam okaljaju ime!!! Pa, dosta više ljudi, zaboga!!!! Imajte bar malo poštovanja prema stradalim ljudima!

  3. Oluja, Krajšnici i Loznica, pa Rio Tinto. BOŽE, DA LI SE ČUDIŠ?
    Krajišnici dje ćemo na prelo, dje ćemo na prelo … Il na Kordun il u Ličko selo ….
    LOZNICA, VUČIĆ, SNP, sve, sve, samo to ne …. Sram vas bilo

  4. Ma s njima ne može drugačije, samo sa bezobraznima samo bezobrazno. Zašto obeležavanje Oluje u Loznici kada je Oluja prošla samo kroz Vojvodinu , zaputila se u Beograd, a Beograd se zablokirao i vratio je ponovo Vojvodini. Da li se neko nekada zapitao šta bi Srbima u Krajini da u republici prave republiku… Šta bismo mi u Srbiji uradili da se nama to desi? Šta???

Ostavite komentar


Društvo

Unija prosvetara Vučiću: Uzmite neplaćeno u Predsedništvu, budite nekoliko dana profesor da više ne govorite neistine 8

Unija prosvetara Vučiću: Uzmite neplaćeno u Predsedništvu, budite nekoliko dana profesor da više ne govorite neistine

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (Unija SPRS) poručila je danas, u otvorenom pismu, predsedniku države Aleksandru Vučiću da je prilikom nedavnog obraćanja u javnosti, kada je govorio o materijalnom i radnom položaju prosvetnih radnika, izrekao niz neistina – netačnih materijalnih podataka - zamolivši ga da ih sledeći put zameni tačnim.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.