Francuske radio stanice uoči Vučićevog dolaska prenosile vesti o protestima

Ostavite komentar


  1. Pa jasno je kao dan.Vucic se prikriva iza Makrona i Brisela i mame Merkel tako da se ponasa kao buduci predsednik a demonstracije ga dovode do ludila.Ne veruje vojsci pa ni policiji ,i izgubio je autoritet medju narodom.A ova klimava vlada nije nacisto dali ce ih vucic povesti u smrt ili zivot.To vam sve govori kada porucuje narodu da ne mogu da ga slome.Znaci on hoce na silu da bude diktator a to vodi prema causesku i rumuniji.

  2. Razumljivo da su i strani izvestaci prozreli sustinu protesta:ogromno narodno nezadovoljstvo Vucicevom strahovladom.Proglasavanje policijskog casa bila je samo iskra da provali nezadovoljstvo

  3. Stop fašizmu!
    Interesantno je kako Boško Obradović i Dragan Djilas sada podržavaju mirne demonstracije, dok su pre samo 6 meseci sa testerama ulazili u državne institucije.

  4. Alo,belosvetski novinari,Vucic je pokrao izbore.Diktator,jedan u Evropi,21 veku.Jeste li novinari ili saka bezmozgovica.

  5. Lazi I lazi od srpske vlade, cela vlada mora da se promeni, svi novi moraju da dodju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.