Francuski ambasador odlikovao Zagorku Dolovac i Gordanu Janićijević

Ostavite komentar


  1. „U govoru, Falkoni je pozdravio kvalitet pravosudne saradnje francuskih i srpskih organa za čije su sprovođenje svakodnevno zaslužne žene i muškarci predani dobrom odvijanju istraga.“ Pa ovo je da UMRES od smeha! Gdje ne rade apsolutno nista, osim sto SABOTIRAJU svojim necinjenjem apsolutno sve istrage koje se vode protiv bilo koga bliskog vlasti. I po mom misljenju spadaju u grupu NAJODGOVORNIJIH za to sto vlast krsi Ustav i zakone Republike Srbije.

  2. Za Francusku su očigledno dosta uradile.
    U Srbiji se ne mešaju u svoj posao.
    Da li neko pamti koje su optužnice podignute za silna krivična dela poslednjih godina?

  3. Lepo, nema šta, čestitam. Samo mislim da nije fer, državnim tužiocima medalje, a predsednika pored orkestra.

  4. Je li ovo vest njuz.neta ili performans a la Marina Abramović? Ili prosto sprdnja sa nama – da upotrebim reč iz Vukovog rečnika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.