Fridom Haus: Vučić nastoji da istisne kritičke medije

Ostavite komentar


  1. Sama kovanica "kritički mediji" je pogrešna. Dakle, postoje udvorički mediji koji potpuno neargumentovano hvale vlast. A ovi drugi su mediji koji postavljaju prva pitanja, od interesa za nas kao pojedince i našu zajednicu. Zato treba da izbacimo ovaj termin iz upotrebe, jer upadamo u matricu vlasti.

  2. Nazalost, dokle god EU tapse i ohrabruje ovaj rezim isti nece prerstati sa represijama nego ce ih povecavati.

  3. Birokrati iz Brisela ne zive u Srbiji pa ih se i ne tice sloboda medija ,njima je vazno da se u Briselu potpisuje sve sto su oni zamislili a po meri Tacia i Haradinaja

  4. Nikad nije voleo novinare. Pa ni ““99.g. kada je bio ministar informisanja ili čega već … nego je l““ se On tada i sudski obračunavao sa njima tužbama za klevete?

  5. Ne žalim vas koji danas živite pod najprostačkijom vlašću,a možete da odete bilo gde!Svuda je bolje nego u AV diktaturi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.