Futoški park uskoro veliko gradilište: Novi Sad dozvolio investitoru da u spomeniku prirode podigne zgradu od deset spratova

Ostavite komentar


  1. Kako ste krenuli da uništavati parkove,nebi me začudilo da u skorije vreme i dunavski park rasturite.Strašno šta se radi u Novom Sadu.

  2. Nisu novosadjani dozvolili da se radi to sto se radi,nego bahati pojedinci.Gde ce I’m dusa,unistili I unakazili Novi Sad do neprepoznatljivosti.Vila sam nedavno u Veneciji I nisam videla da su porusili ijednu start zgradu(da se razumemo tamo su sve zgrade stare)a kod nas samo se nesto rusi I prekopava.

  3. Samo deset spratova!? I samo Jednu zgradu? Nečuveno…pa tu može bar 5-6 zgrada sa više od 10 spratova…ko oće park i šetnju..nek ide u Kamenički ili Frušku Goru,dok i to nije „odobreno“

  4. Zar ce grad dozvoliti da se park unisti u koju idu pacijenti Jodne banje i deca iz decije bolnice…mafiji dajete gradnje u parkovima,a gde ce bolesna deca i ljudi da izadju na vazduh.Grad u rukama uzorpatora i gradjevinske mafije.

  5. Odgovor Eleni…
    Jesu Novosađani su dozvolili !!! Da su ko mormalan svet zaokruživali kog zreba i kad treba,do ove i slič.situscoje nebi došlo..jedino što ostaje je ..Ulica i protesti..( ako Ivica ne zabrani i to…i to bi bio po njemu nekakav teror.akt!!)

  6. E moji novosadjani , ovo je u klasi RioTinta, pluća grada nam truju , uništavaju , satiru.Gori su od najgorih dušmana . Ovi drvo jedno u životu nisu zasadili nego samo pilama znali poseći!!!

Ostavite komentar


Društvo

Hajrizi ima status veterana OVK iako je u vreme rata imao samo 15 godina 10

Hajrizi ima status veterana OVK iako je u vreme rata imao samo 15 godina

Faton Hajrizi ima status veterana OVK iako je u vreme rata imao samo 15 godina i treba ispitati ko je njemu to uopšte dao. Srbija sada može da iskoristi činjenicu da neko ko je imao 15 godina u vreme rata, ima status ratnog veterana, kazao je sinoć Bedri Eljezi, stručnjak za bezbednost sa Kosova u emisiji na TV Koha.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.