Gajić: Povratkom Radikala i SPS na vlast, vratili se i kriminal i nasilje

Ostavite komentar


  1. A,nasilja i kriminala nije bilo posle 2000. Pricajte to mladima koji se ne secaju tog vremena. Uvek je bilo toga. Molim vas,nemojte te price

    1. Tada je drzava imala problem sa organizivanim kriminalom, a danas je obrnuto. Ako ne vidis razliku, nije do očiju.

  2. NTaman i da ste u pravu naslov nije u redu , da pocnu dareaguju onako kako treba bilo bi ovo kao u naslovu , oni seplase takvih Vas koji klevecu bezveze a trpi narod , znaci nije zbog njih vec zbog Vas sa ovakvim naslovima
    Eto neka pocnu da reaguju onako kako treba na nasilnike pa da vdimo sta ce biti i kakvih tekstova ce biti .

  3. Gajić nikako da završi pačiju školu. Čoveče, za vreme vaše vladavine ubijen je premijer, pa da ne nabrajam ministra vojnog, policijskog velikana i dalje, a vi mišta niste uradili. Ama baš ništa za dvanaest godina. Pitam vas kako to ako administratori dozvole.

    1. Au, kakav lažov!
      I ti se čudiš kako je administrator dozvolio.
      Valjda da vidimo kakve bljuvotine moraju da čitaju.

  4. Ovaj covek je olicenje kulturne i hrabre Srbije. Steta sto nam je vecina gradjana neobrazovana i nazadna.

  5. Kriminala je bilo uvek,mozda najvise u vreme Slobe,vreme je bilo takvo ali od 2000 se kralo na sve strane a najvise od drzave,kratko je pamcenje (Đilas,Labus,Dinkić,Beba Popović…sve firme prodane za 1 evro. U dzepove otisli milioni. Ima nas starijih koji pamtimo.

    1. Verovatno iz ove ekipe i dalje neko radi makar kao savetnik za danasnje politicare, sumnjam. ne mogu da tvrdim ,.Izgleda da i dalje svako moze da radi o trosku gradjana , ne daje se iz svog dzepa .

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.