Gajić: Tužilaštvo mora da proveri iskaze Belivuka i Miljkovića, krivične prijave su sprdnja

Ostavite komentar


  1. Advokat koji kaže da su nešto „opštepoznate činjenice, koje ne moraju da se dokazuju“ treba odmah da vrati svoju licencu. Opštepoznata činjenica je da svakakvi završavaju pravne fakultete (kao i ekonsomke), što se na ovom primeru može i videti. Ja ne kažem da to nije istina, ali jedino je nesporno da sve to treba dokazati. Ili on misli da je neko kriv i pre dokazivanja?

  2. Hvala Vam gosp.Gajiću…ja kao vaš kolega pravnik…zakonodavac.. vrlo dobro razumem..“Metu i rastojanje „..o čemu Vi govorite !!!!

  3. Zbog čega g. Gajić, kao očigledno ni jedan drugi advokat, nisu spremni da podnesu prijavu nadležnoj Advokatskoj komori protiv kolega koji svesno krše zakon i obmanjuju javnost, iako znaju da je očekivanje da se to desi samo po sebi, nemoguće. Objašnjavanje i tumačenje zakona koje je namenjeno neukima, neće ništa promeniti – zbog čega je neophodno da odmah i bez ikakvog odlaganja napišite konačno te prijave, ako ništa drugo, da ostane trag da ste pokušali da se suprostavite ovom užasnom stepenu bezakonja i ludila, imajući u vidu da ničija nije gorela do zore, a da se vlast davi u svakodnevnim lažima kojma je od Srbije napravila najnedemokratskije društvo Evrope tokom poslednjih 12 godina vladavine.

  4. Toliko zlodela imaju na dusi , pa ce se valjda naci gomila toga , sto je za procesuiranje i zatvor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.