Gajović: Mediji korektno i sasvim solidno izveštavali tokom epidemije korona virusa

Ostavite komentar


  1. pok. mitropolit novogracanicki Irinej je u jednom intervjuu na studiju B 1992.godine rekao voditelju ……Da, da BOG mojoj Srbiji da zaboravi komunizam za 50. godina……..zbog ovakih drzavnih sluzbenika, nisam optimista da ce se ostvariti mitropolitova zelja !?………novinar Gajovic je doajen bacanja prasine u ocima citaocima u Srbiji !!!

  2. Tolike godine a jos uvek strah u kostima. Tipican primer srpskog politicara beskicmenjaka.

  3. Sve zavisi na šta misliš pod „korektno“ i „sasvim solidno“.
    Ako pod time podrazumevaš tupave hvalospeve i divljenje Aleksandru Vučiću do iznad granice imbecilnosti, uz istovremeno pljuvanje opozicije do iznemoglosti, onda si potpuno u pravu, i jednog i drugog je bilo i „korektno“ i „sasvim solidno“

  4. Ne razumem zbog cega bi iko ovog aparatcika intervjuisao. On je relikt iz najcrnjeg doba socijalizma, da sve strahom u ocima sta ce politicki komesar da mu kaze. Molim urednistvo da ovoga ne zove i ne gubi vreme i ostale resurse na nosta sto bi on rekao. Nasi ljudi sa sela za takve kao Gajovic kazu: covek-nista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.