Galenika više ne proizvodi hidroksihlorokin

Najpoznatiji "lek" za koronu privremeno pravljen u Srbiji

Ostavite komentar


  1. G. Vučić dobio par procenata na popularnosti tada, a sada hlorikin može i na đubre.

    1. Isto kao i respiratori, zatvaranje, bez suđenja za 65+, policijsli sati od 4-5 dana i ostale gluposti ove vlasti, a bez nekog većeg efekta.Mnoge zemlje su bez svega toga bolje prošle.
      Hajde sada, botovi, stručnjaci za pandemije i epidemije, navalite .

  2. A Vučko je tako trijumfalno uzletio kad je proizvodnja krenula. I, što će sad?

  3. … stavite ga u magacin među onih par stotona respiratora, ne traži leba a može da zatreba !

  4. Krenuli su u proizvodjnu leka za malariju koji Trump koristi kao lek za Covid 19. Kao i druge reakcije drzava i „strucnjaci“ se pomeraju kako duva vetar. Trump rekao da se koristi, bez ikakvih naucnih cinjenica, oni brze bolje skocili da proizvode lek – koji ste vi amateri!

  5. Ostavite lek sigurno je ucinkovit cim ga SZO demantuje.Ja ga pijem vec 12 god zbog Lupusa i nemam nikakvih nuzpojave.Idiotska prica Lanseta koji je prepisao agresivnu terapiju za lečenje korone uz obavezno stavljanje na respiratora i dosao glave mnogima koji nisu bili za umiranje.Seku polako granu po granu za koje se Jos možemo drzati.Sotonin plan.

  6. Slucajno sam nasao film The Deadzone-Plague, iz 2003ce godine. Ne mogu da verujem kako su predvideli koronu, i jos u tom filmu se hlorokin spominje kao lek 🙂

  7. Za nas nije bilo leka za koronu a pravljen lek u galenici
    Pacijente poslati na večni put

  8. Lek Niripan 8mg. pijem od 1999g. Sada se vise ne proizvodi u Jugoremediji i Union- mediku Novi Sad. Dali su mi zzmenu metil-. predinzolon bugarski. Stomak me jako boli od kad ga pijem. Gastroskopija je ustanovila da imam upalu zeludca i atrofiju sluznice, sve od kad pijem ovuzamenu. Da li mozete da uzmete lice ncu NIRIPANA i da pomognete ljudima koji ga piju i spasete zdravlje i zivot pacijentima? MOLIM VAS i Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.