Gašić: Koluvija je za odeljenje BIA u Starom Gradu u Beogradu dao 261.000 dinara za nameštaj

Ostavite komentar


  1. Стварно брука. Држава му дала целу плантажу марихуане, а он њима ту сићу.

  2. Dao malo vise od 2000€ da ga puste da legalno gaji hasis, posao veka

  3. Čovek je poznati donator. Donirao oslikavanje Gašićve crkve, visekratne donacije nepoznatih iznosa bata Andreju.
    Nije važno što je to bio projekat vlasti i državne pare. Zaslužuje sve pohvale.

  4. I ovo vam je neki ministar, pa mi smo zaista za razmatranje.
    Čuj, donirao za nameštaj, pa uzgoj medicinske konoplje, da li ovaj lik misli da smo svi mi budale.
    Idi i lepi pločice !!!

  5. Prevejani kriminalni šljam u vrhu Vlasti na čelu sa glavnim Big Bosom, koji je od malih nogu maštao da postane kriminalac,zato su ga deca jos iz vrtića prozvali Huljom,sad takav stvor vlada Državom I ima podrsku američkih Satanista koji su kidnapovali Ameriku I sve njene resurse proglasili svojim vlasništvom,takvog stvora najviše boli sto ne može da uvede sankcije Rusiji ali će im Putin ubrzo doći glave,jedino on može da ih razbuca i postavi ih na pravo mesto gde su uvek pripadali a to je kanalizacioni otpad

  6. Kakav bre namestaj ? Placa sebi slobodu . Hapsiti Koluviju kao I Gasica , sto prima poklone Kriminalaca kao Direktor BIA .Zar Sudu I Policiji , treba vise dokaza o umesanosti u Kriminal . Ili Zakon nepostoji …umro kao I Drzava.

  7. Ti prijatelju mora da konzumiras taj Kolivijin organski paradajz, drugog objasnjenja nema za ovakve gluposti za Koje tebi ni jedne sekunde ne zaigra obraz. SRAM DA VAS BUDE SVE!!!

  8. Evo, lepo civek priznao da je spaljenna tona ipo marihuane sto znaci da je uzgajana MARIHUANA. Cudi me samo izjava o medicinskoj marihuani kada je Kolivija tvrdio da su uzgajali industrijskh konoplju a sada kao medicinska marihuana. Ljudi idu na robiju za malo marihuane a ovaj za tonu ipo nece ocigledno

  9. Policajci koji su raskrinkali mafijase su losi, a oni koji stite mafijase su dobri. Nije za tebe ostavka, za tebe je zatvor.

  10. Zanimljivo da jedan seljak ima i 2000 evra da pokloni drzavi.i da svi na vlasti brane toluki jednog paora.

  11. Koji je latinski naziv biljke medicinska marihuana? Ili je to Cannabis sativa koja dobije prefiks medicinska kad platis kome treba?

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 10

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.