Gašić novi šef BIA?

Ostavite komentar


  1. raspali kadrovi ,kerovi av,av-a,raspala udba…db…bia…voa…vba…sposobni samo da poštene ljude uništavaju i da sačuvaju svoje dupe i postavljaju svoje nepismene kadrove i saradnike po svim državnim institucijama i tako kreiraju i kontrolišu život u Srbiji,ali tako da oni beskonačno isisavaju i pljačkaju Srbiju.Danica bi sredila te bednike očas posla..od nje im se diže kosa na glavi,ali je av-av i nju obrlatio pa se ućutala…

  2. Nem razloga za uzbuđivanje, ovim se samo dokazuje istina da oni koji ništa ne znaju, mogu da rade sve. Odavno smo se morali navići na to da idioti od nas prave kretena, nama samo ostaje da iskuliramo. Kao poslovođa jedne tako moćne službe moći će da nastavi istragu o padu helikoptera. Dakle, samo mirno, to nas oni z……..u u našem interesu. To da se monarh okružuje dvorskim budalama odavno je poznato.

  3. Prosto je neverovatno kako vlast u ovoj zemlji na najodgovornije pozicije postavlja ljude sa praznim CV-om, koji nista ne znaju da rade, sa laznim diplomama. U iole pristojnoj zemlji oni bi bili bravari, keramicari, vodoinstalteri, prali bi sudove u kafanama,… Kod nas su ministri, governeri, direkrori (npr. EPs-a), vidimo sada da mogu da budu na celo BIA. Sve to vodi ka totalnom urusavanju drzave. Gubitnici smo mi. Kako da covek nesto ucini za svoju zemlju? Duze vreme nemam odgovor na ovo pitanje.

  4. Dakle iz cele njegove,,blistave ,,karijereposebno,,obrazovnog Nivoja,,ostade da je,,smenjen zbog nedoličnog obraćanja jednoj novinarki,,..Oni što Poginuše,,slučajno,, jer se Bata Santos,POGREŠNO TELEPRONTOVAO,pa OSTAŠE deca NJIH 7 HRANITELJA BEZ OČEVA,,NIJE SE NI DOGODILO,.I Cela Srbija osta još UVEK Prćija Na,,Liderskom,,,, Nivoju Po,, konceptualnom,,opredeljenju.Kda se Ovakovi suoče s Činjenicama,Uvek stradaju Činjenice.Jer,,ON,,TAKO,,ETO HOĆE,,.JEL,DA!
    le sČinje

  5. ma može batica i ministar zdravlja da bude. bitno je samo da ume da se potpiše.

  6. Lako mi zaboravljamo. Vrlo lako. Ali, verujem u BIA. racunam kad ga sad proveravaju, nacice u njegovom rezimeu da "JE IZBACEN" sa mesta Ministra Vojnog jer je bio prost. Ako I pored ovakve kvalifikacije prodje, onda, ljudi!!!!!

  7. Od petka ,2. 9.- 8.9. kada NEMA BOTOVA, samo tri(3) negativna glasa. Mozda za Srbiju ima nade?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.