Gavrilović uputio otvoreno pismo Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. Ona će se potruditi da razume,ali ne razume zašto bi trebalo da razume kad ne razume

  2. Па, Ви Брнабићки нешто да објасните, па то вам је људи узалудан посао.

  3. Zašto pisati fikusu? Niti šta zna, niti razume osim što slepo gleda u njenog čefa i poslučno maše repom. Ko još piše praznom zidu ili „glupom avgustu“?

  4. Ova neodgovorna, neobrazovana i nepristojna osoba, bujicom besmislenosti pokušava da umanji integritet BIRODI-a, usput šireći mržnju i netrpeljivost. Ona i ne razume o čemu se radi jer je ne interesuje, samo joj je važno da negira i najmanju kritiku upućenu vlasti.

  5. Džabe pišeš, ona nebi razumela ni da joj nacrtaš na kineskoj tabli

  6. Oh jadna ona, Oprosti joj Boze nezna sta radi ! Nezna kada Serpu, a kada poklopac, pa “ Udri Mile “ … Cudi me kako ona samu sebe ne cuje i neproanalizira. Gde se stalno strmoglavljuje i kako joj to Vucko vraca, jer samo se „zaduzuje“ kod Sefa. Oh, jadna ona !

  7. @Cacak
    Ako i nismo obrazovani ali nismo ni premijeri drzave. Ako ona ne zna sta je rad na odredjeno a sta na neodredjeno vreme, o cemu mi da pricamo?

  8. Skojevci nemaju nameru da poštuju Ustav ili bilo koji drugi zakon u ovoj okupiranoj zemlji. Gaze sve pred sobom, ubedjeni da to što rade gradjani odobravaju. Varaju se, jer postoji armija slobodoumnih gradjana koji se ne mire sa lažima, obmanama, korupcijom i načinom vodjenja države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.