Gde je diplomirao novi vlasnik Megatrenda?

Nejasno kako Dejan Đorđević može da bude vršilac dužnosti rektora

Ostavite komentar


  1. Realno da li neko ozbiljan misli da je neko od ovih sabana ikad studirao bilo sta , meni deluje pre kao neko ko nikad knjigu nije drzao u ruci

  2. Nikada necemo biti primljeni u EU i nikada se nece otvoriti tajne arhive OZNE, UDBE, TANGUGA i drugih .

    1. Pun pogodak, ali i tema je marksistička. Interesantno je to , tako piše u arhivi na sajtu Univerziteta u Mariboru, da je dr Mića Megatrend odbranio svoju doktorsku disertaciju onog dana kada je počeo rat u Sloveniji. Možda je odbrana bila u skloništu po skraćenoj proceduri…

  3. Ako je dotični rođen 1971. godine (mada bi i to trebalo proveriti), trebalo bi da je fakultet upisao 1990. (eventualno godinu dana ranije). Sajt Pravnog fakulteta u Beogradu (pravog!) ima spisak diplomiranih studenata koji su upisani počev od 1983. godine pa nadalje.
    Ima jedan Dejan Đorđević upisan 1991. godine (diplomirao ’99). Mogao bi da bude taj, ali čisto sumnjam.
    Što će reći – najpre treba proveriti da li je uopšte diplomirao, pa tek onda tražiti i gde.

  4. Dejan Djordjević je završio samo srednju školu u Leskovcu . Kapa dole Deluju jer je „doktore nauka“ napravio majmunima .

  5. Већ сам се јављао пр е два дана и све ово написао! Нисам видио да је објављено! Па да поновим, Др. Ђорђевић је изјавио био да је застуник консорцијума Efas Europe – Berlin! Pronašao sam ih i to je jedna od najozbiljnih adresa , a glasi – European Film Academy – Berlin i nalazi se u najčuvenijoj ulici Kurfürsendamm 225 tel. 0049.30.887.167 Sve piše na engleskom jeziku i odmah se vidi da je to zaista čuvena Evropska filmska akademija u Berlinu! I lako sam doznao da su njeni članovi najčuvenija imena filmske indrusje iz barem osam država Evrope, ali nekog našeg imena – Đorđevića posebno – tamo nema na vidiku! Nema ni Megatrenda koji bi mogao da bude pretstavnik filmske indrusije – za malu decu! Mića Jovanović je javno sjahao sa grbače Megatrenda , ali je ostao da jaše Akademik Ljubiša Rakić, predsednik Saveta Megatrend univerziteta koji je svaku priznatu diplomu LIČNO VIDIO i proglasio za – na zakonu zasnovanom! Zvanično, prema Mićinoj izjavi, priznali su 1053 strane diplome, računajući i onu našega dičnoga ministra i Vučićevu perjanicu STEVANOVIĆA! Akademik Rakić važi danas ne samo za jednoga od najbogatijih srpskih akademika, već i za najbogatijeg Srbina među svršenim Medicinskog fakulteta u Srbiji! Otvorite internet i lako ćete moći da ga čujete kada kaže kao da sa Olimpa govori da je na MEGATRENDU SVE RAĐENO PO ZAKONU!

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.