Generalni direktor RTS nije izabran, Bujošević najverovatnije ostaje v.d.

Na današnjoj sednici Upravnog odbora nije izabran novi generalni direktor javnog servisa

Ostavite komentar


  1. Samo naivni su mogli verovati,da ce se izabrati novi direktor!Srbski ‘Gebels’ i njegovi pajtosi,nece dozvoliti pad srpske tv bastilje!Pa,oni su na vlasti,bas zbog takvih medija u Srbiji-znaci,velicanje vodje i njegove partije u svim medijima non-stop!To vam je recept za ostanak na vlasti!

      1. Samo čekajte da vam doće neko od vaših „demokratskih“ zapadnih media kao što su CNN ili iz neke fondacije sa ćelom George Soroša pa onda će sve biti bolje i videcete „istinu“
        Nama su neki stranci vazniji i vise postovaniji nego domaci eksperti.
        Tužno.

  2. A o zalbi gospodina Palikuce, ni reci?
    U sledecem krugu Smajlovicka, Jovicevicka i slicni…

  3. Čeka se najposlušniji poslušnik i osvedočeni mediokritet a poželjni profil je svakako i ljigavac-preletač. Biće uskoro, nije na dnevnom redu vladaru četvrtinske podguzno-neuke Srbije.

  4. Vuletić je uspeo – da Vasović odustane!-Samo av kadrovčik dolazi u pitanje!

    1. Vasovic ne odustaje od svoje zamisli da pomogne svojoj maticnoj kuci i nasoj zemlji. On je jedini koji to moze, zeli i koji ce uraditi.

  5. Potplacena bagra ,a Brljoshevic profitira do daljnjeg.
    Tuzno je gledati RTS na kolenima.Godinama smo ga strpljivo gradili, ulazuci svu svoju eneriju ,za njegovu dobrobit i onda je BAGRA dovedena niotkud, sve to pocela da sistematski unishtava.Uskoro ce Pinkov nacin rada i programi kao Zadruga i Parovi,biti glavno oruzje RTS a.Sve godine teshkog i mukotrpnog rada na stvaranju imena RTS a, mojih kolega i mene,odlaze u vetar.Rukovodstvo ovog danashnjeg Rts a, je najgori kadar u istoriji kuce kojoj je 62. rodjendan 23.8.2020.Pa voljena moja Televizijo,srecan ti rodjendan!

  6. to je i bio jedini cilj „konkursa“. Da ostane Buljosevic i da niko ne bude izabran. Operacija uspela 100 %, u svemu prema planu. A javnost se zamajavala „kandidatima“ i “ uslovima“…..
    Uzgred, protivno je zakonu da penzioner bude v. d. Pogledajte zakon

  7. Potpuno sam siguran,da ce Bujosevic biti ponovo generalni direktor RTS a ukoliko mu neko pomogne da podnese dovoljno pismenu kandidaturu,za to mesto
    Jadna je Srbija u kojoj na najodgovornijim mestima u Vecernjim novostima i RTS u,sede dva penzionera Vucelic i Bujosevic.
    Ovo je vrlo losa poruka za sve gradjane Srbije,koji zele promene.Promena nece biti.

  8. Bas si zaglibio Bujosevicu. Sa koliko se nula prodaje „obraz“ Bujosevicu ili nula ne ide na „nulu“ a „obraz“ bas i ne moze da poseduje svako a kamoli neko takav poput nekadasnjeg Bujketa koji nije mogao „Srpski cutati“ a danas se vidi da ipak uz pomoc nula moze i to itekako.

  9. Nažalost RTS finansiraju građani na dva načina i to pretplatom preko računa za struju i dodelompozamašnih sredstava iz budžeta koji se puni porezima građana. Za uzvrat imamo jednu nedefinisanu, beskrvnu, zastarelu televiziju koja je sve samo ne javni servis. Sramota i za Bujoševića i za Vuletića i za Vučića. Sramota i za zaposlene na toj TV jer bi trebali da očitaju lekciju Bujoševiću i da nije srpski ćutati.

  10. Za Bujoševiča ne treba trošiti reči: čovek je unazadio novinarstvo i RTS svojom politikom. Ali, hteo sam reći da sam Vasovića sreo jednom ispred 2. Suda, čekali u redu. Čovek je pričao o tome da će biti novi direktor RTS-a, da će uraditi ovo i ono, pun besa. Posle, kad se priča razvila, pričao je o nacionalnoj alternativnoj „istoriji“, da smo najstariji narod, nipodaštavanje drugih naroda sa ovih prostora, „da su Hazari (Jevreji) krivi za sve“ i sl. Nisam mu verovao za kandidaturu, ali mislim da se ne bi usrećili sa takvim čovekom na čelu javnog servisa.

  11. Zapamtimo ovo ime :“vladimir vuletić“ !!! Kada se budu pisali „romani bezčašća“ .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.