Genetičar Stojković biće deo grupe koja kandiduje naučnike za Nobelovu nagradu

Ostavite komentar


    1. Ne bih se slozio, odlaze oni koji nemaju vezu , postoje ljudi sa vezama koji uspevaju i u Srbiji.Nekom je Srbija majka, a nekom maceha.

      1. moj Radiša – izgleda ti mešaš „uspešnost“ sa pravom uspešnosti, jer za pravu uspešnost ne trebaju veze – mada si za „majku i maćehu“ u pravu…

      2. Ti ne znas o cemu pricas, pare su merilo nicega ako prodas dusu i uzmu ti pamet te te nateraju da stagniras sa ispod prosecnim.
        Ti ne mozes sa svoje pozicije ni da sagledas koliko ovaj covek cini za planetu, nije mogla ni lokalna zajednica iz koje je morao da pobegne.
        Kada sagledamo istoriju i Nikolu Teslu su izbacili iz skole.
        Toliko o tome.

  1. Da li neki od akademika koji su glasali protiv prijema Dr Stojkovica u SANU ima sada nesto da kaze? Ili da neko iz SANU svojim rezultatima iz oblasti medicine konkurise za Nobelovu nagradu?

  2. Bravo gospodine Stojkoviću – biti uspešan Srbin u Svetu je jako teško – na žalost biti uspešan na domaćem terenu je za sada još teže – ali nedamo se i pobedićemo…

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 8

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.