Georgiev: Ako mi se nešto desi, odgovoran lider SNS

Nezavisni novinari u Srbiji gotovo svakodnevno mete pretnji i prljavih kampanja

Ostavite komentar


  1. Strasno je i nenormalno koliko je ova vlast (u svemu predvodjena Vucicem) spremna da ide u obracunu sa politickim neistomisljenicima, a sa svojima prave jevtine cirkuske predstave sirom Srbije, a danas i u Beogradu. Ne daj, Boze, da su oni buducnost Srbije!

    1. pa ljudi, ne moze se ocekivati nesto drugo od coveka koji je rekao „za jednog mi cemo dvesta“

  2. Policija da ZAŠTITI ovog ČOVEKA.

    Nije ljudi Srbiji KOSOVO problem NAJVEĆI.
    BEOGRAD drži tu titulu za sebe već dugo, dugo, bez konkurencije.

    Upropastismo Srbiju.

  3. Kako mislite da se oglase funkcioneri kada su sada preokupirani mitingom, cim prodje sve ce biti reseno, nece niko nastradati i Georgijev ce biti bezbedan

  4. da je neko ovo napisao o „vođi“ našli bi ga za par sati. ovako siguran sam da nikad nećemo saznati ko stoji iza tih laži mada svi objektivni znaju tačno da se radi o liku poreklom iz Čipuljića.

  5. Vučiću,
    od Srbije si napravio brlog mržnje u kome ćemo se uskoro medjusobno tući i ubijati.
    Već je krenulo.

    Zaustavi se i zaustavi tvoje pse, dok je vreme!
    Besnilo je već dobilo opasne razmere epidemije.

  6. Maksimalna podrska Georgievu. Hrabar covek koji redovno raskrinkava ovu bandu na vlasti. Posle objave slike Vucicevog burazera u lepom drustvu, nista drugo i nije moglo da se ocekuje. Ne daj se prijatelju, izdrzi i nemoj da se predajes.

  7. Sačekamo da se svi okupe, pa ih oko 18:15 lepo sve đuture telepromptujemo Babićevim čarobnim teleprompterom u njihovu buduću Srbiju 2.0. I onda odjednom ništa… Mir, manjak ružnih reči, dranja, uvreda,.. Samo mi fašisti ostali. Ovi iz rijalitija neće napolje, zahtevaju hitno telepromptovanje i oni…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.