Georgiev: Uprava za pranje novca kriminalizuje ljude koji se bore protiv kriminala

Ostavite komentar


  1. Poznato je poštenje onih, koje donira Evropska komisija!
    Po sistemu-sve pošteno protiv Srbije!

    1. Mene samo zanima, da li ce se svi botovi, kada jednom i ovo prodje, presaltati ili cemo kao drustvo konacno prestati da pricamo price o nekakvom pomirenju i krenuti da sankcionisemo sve one koji su se partijski zaposlili bez ikakvih kvalifikacija u drzavnu sluzbu i procesuirati sve one sa sumnjivim diplomama? Oni su za ovo stanje jednako krivi kao i njihov vodja.

  2. Pokušavaju da simuliraju istrage koje su naložile SAD i EU povodom pranja para oko izvoza oružja, Beograda na vodi, kupovine respiratora i stanova, zapošljavanja nekoliko hiljada botova po javnim preduzećima o trošku doniranih sredastava EU, nenamenskog korišćenja novca iz EU fondova, kupovina televizija, „privatizacija“ itd. Ali i da pokušaju da priprete onima koji misle svojom glavom i svoje stavove o ponašanju Vučića&Co javno iznose. Misle, pošto su isterali opoziciju iz skupštine, ostalo im je još „samo“ da udare brnjice na usta slobnodnomislećim ljudima. Varaju se da će im to proći. Jer svi vide, izuzev plagijatora Siniše Malog, da je Vučićeva vladavina u samrtnom ropcu.

  3. Sta ste ocekivali od Milosevicevog ministra za progon medija i novinara. Samo nastavlja tamo gde je onomad zastao, jer u Srbiji niko nije pravosnazno osudjen za progon medija, ubistva Curuvije i Pantica, prebijanje novinara, paljenje kuce i pokusaj ubistva Jovanovica, unistavanje svih slobodnih medija od 1990. do danas. Pantokrator se uvek drzao njegove devize 100 za jednog.

  4. Ma neka jure, nikoga od tih ljudi sa spiska neće kazniti niti će naći nešto. Oni pune budžet od računovodstvenih firmi. Kažnjavaju ih i to milionskim iznosima zbog formalnih stvari kao npr. zbog datuma imenovanja lica ili datuma uzimanja izjave od klijenta. Ispadoše sitne knjigovođe, najveći kriminalci. Nema šanse da oni kazne nekoga ko je svarno prao novac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.