Zamenik ministra omladine i sporta Slaviša Zlatanović posetio je juče Kostolac u kome se privodi kraju izgradnja aneksa Sportske hale namenjenog gimnastičkom klubu SO „Partizan“ koji poslednjih godina beleži izvanredne rezultate. U gradnju ovog objekta do sada je uloženo 45 miliona dinara, a sredstva su obezbedili Ministarstvo omladine i sporta, republička vlada, Privredno društvo TE KO Kostolac i lokalna samouprava.


Za konačan završetak radova neophodno je još sedam miliona dinara, zbog čega je u načelu postignut dogovor da resorno ministarstvo i Privredno društvo TE KO Kostolac podele troškove kako bi ovaj objekat nakon tri godine od postavljanja kamena temeljca i obećanja da će njegova izgradnja trajati stotinak dana, konačno bio priveden nameni.

Zlatanović je Kostolčanima obećao da će Ministarstvo za omladinu i sport učiniti sve da se uprkos teškoćama u kojima se Republika Srbija nalazi, izgradnja ovog objekta okonča do kraja ove, odnosno početka naredne godine, tim pre što je do sada urađeno oko 90 posto radova. On je potom obišao selo Trnjane gde je izgrađen stadion malih sportova, potom Sportski centar Požarevac i na kraju posete otvorio igrališta za male sportove na veštačkoj travi u požarevačkoj Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar Prvi“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari