Glas penzionera u Beogradu vredniji od penzionerskog glasa u unutrašnjosti

Penzioneri DS iz Užica optužili naprednjake za podele među najstarijim građanima

Ostavite komentar


  1. Ja sam pokušao 2016god. da kupim kao penzioner BUS-PLUS karticu i jednostavno su mi rekli da nemogu jer nisam Beograđanin ,iz Zaječara sam. E sad, ja bih tu karticu koristio svega 2 puta po 15dana godišnje i to zbog odlaska u Hiperbaričnu komoru u KCSrbije a jedino sam mogao da se prijavim na adresu u BGu što je nemoguće. Tako da sam plaćao gradski saobraćaj svaki dan dva puta iako sam penzioner države Srbije ali ne i građanin BGa…živeli

  2. Naravno da se veliki broj najstarijih gradjana odazvao, da je podrzao ovu akciju sto se tice kartica jer nasa vlast misli na najstarije gradjane, da im je pruzila mogucnost da ostvaruju pogodnosti, sa njima da placaju veliki broj usluga sto im omogucava veliki broj popusta sto je zaista potrebno nasim penzionerima. Nadam se da ce u sto skorije vreme ove povoljnosti dobiti i najstariji gradjani u unutrasnjosti.

  3. Ocigledno da je senior kartica marketig.Nazalost,svaka vlast nadje nacin da prevari glasace i opredeli da glasaju kako im odgovara.Setimo se Dinkica i njegovih 1.000 evra.KADA CU SE OPAMETITI pitanje je svih pitanja?

  4. Naravno, da je glas vredniji! Beograd je Beograd! Neka iskreno kažu kako su glasali penzioneri iz unutrašnjosti! Već je sa penzionerima iz Beograda mnogo drugačije! Izgubiti Beogad je kao da si izgubio vlast u celoj državi! Nego, šta ste zapeli za te kartice?! Ja sam penzioner iz Beograda i nije mi palo napamet da je uzmem! Nije vajlda da sve imate, pa vam nedostaju pozorišta, zoološki vrt….Treba da se borite da vam se vrati oduzeto!

  5. Jeste penzioneri u Beogrudu imju i sada popust, i bez "kartice". U Novom Sadu godišnja pretplata za penzionere GSP tri puta skuplje nego u Beogradu-

Ostavite komentar


Društvo

Žene u crnom protiv vraćanja vojnog roka 8

Žene u crnom protiv vraćanja vojnog roka

Žene u crnom i još desetak organizacija mirovnih aktivista i aktivistkinja najoštrije su osudili danas inicijativu državnog vrha za ponovno uvođenje obaveznog služenja vojnog roka u Srbiji, a sve mlade regrute pozvali su da iskoriste pravo na prigovor savesti kao Ustavom zagarantovano pravo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.