Glas Zaječara: Roditeljski i dečiji dodatak opet kasne

Ostavite komentar


  1. Kad god je neka guzvica na Kosovu ili sl.Deciji dodatak kasni to je drzavni crni fond zbog kojeg nasa deca postaju zrtve.Uzas.Bitno je da su penzosima vratili po 20.000 rsd koje su im uskratili od penzija koje su iznosile 70.000sa odbitkom ili 90.000 .tih 20.000 rsd je 6 decijih dodataka.Trenutno gladuje 6oro dece dok neki starkelja ima 90.000 rsd.Da su sjajni i bajni posteno stari ljudi ulagali bi u buducnost odnosno u neke fondove za decu kad su i onako jednom nogom u grobu

  2. Ko vas to laze da je deciji 3 hiljade, deciji je 2300 dinara, na papiru se vodi da je 3 000 dinara sramotno

  3. Da, deciji dodatak je oko 3000 din. Moje dete dobija 3345 jer sam samo hrani roditelj. Da ne pominjem koja je ta mizerija. Ali i ona znaci. Bitno je da su se slikali i na velika vrata pricali o pomoci koju ce dobiti deca koja se radjaju. O nasoj koja su rodjena nikog nije briga i verovatno smatraju da je te mizerne 3000 dovoljno.

    1. Samohrani imaju vise nego deca u bracnoj zajednici. Deciji dodatak ponovo kasni. Proslog meseca smo dobili 3000 po detetu ipak se povecalo. Malo po malo su ga povisivali ovih zadnjih nekoliko meseci.

  4. Ja predala za obnovu dečijeg još 16og oktobra. Ništa još uvek. Ne radim,noga mi u gipsu,a isto sam samohrani roditelj. Sramota. Toliko o brizi za našu decu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.