Glavno priznanje dodeljeno episkopu šabačkom Lavrentiju

Komisija za dodelu Aprilske nagrade grada Šapca odlučila

Ostavite komentar


  1. Po čemu su Šabić i Podrinske dobili nagradu grada Šapca,? Šabić, jer se udvorički ponaša prema cenzus koaliciji promovišući sebe u kalifa umesto kalifa ,(Jankovića). Zašto Podrinske koje toliko slabo prolaze kog građana Šapca, da ih lično sam urednik deli besplatno po ulicama Šapca.

  2. Lavrentiju, kao i svim crkvenim velikodostojnicima, kao što je i onaj Lj. Ranković, koji je dobio nagradu Valjeva za životno delo, sve čestitke ZA PRODAVANJE MAGLE

  3. Znate li vi da više nije srednji vek u kome je dominirala crkva? Danas je 21 vek, haloooo.

  4. Verovatno g. Lavrentije ima zasluga za Šabac, ne bi mu tek tako dali nagradu, ali što se tiče Srbije i njenog učešća u ww2 on deluje vrlo štetno. Naime, g. Lavrentije je aktivni učesnik u procesu dokazivanja da su „srpski komunisti u periodu 1946. – 1950. pobili xx.xxx Nemaca u Vojvodini, žena, dece, starih. G. Lavrentije je najradikalniji u prebrojavanju „žrtava komunističkog terora u Vojvodini“. Začajno je u proceni prebacio brojku od 47.000 koliko je „dokazao“ Institut za noviju istoriju Srbije na čelu sa prof. dr. Momčilom Pavlovićem. Nek nam je vladika živ i zdrav, valjda ga Sržava Srbija neće nagrađivati kao Šabac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.