Glišić: Jasno je da Vučić ima poslednju reč

U vladajućoj koaliciji tvrde da će Ivica Dačić po funkciji voditi dijalog o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. Valjda je svima jasno ko je Gazda u kuci i samim tim ima i poslednju rec.A ne tamo neki studenti.
    A sto se tice termina za preliminarne razgovore Vlasti i opozicije one su sledece
    Dodjite sutra,malo sutra,videcemo,razmoticemo,kako da ne,naravno,nema problema i sve tako….

  2. Sasvim jasna situacija.Sazivati nedeljom sednicu parlamenta,tri dana pre kraja godine,a o pristupanju Srbije u EU,nas narod bi rekao: pod noć tikve ne cvetaju.Nista od toga.Vazno je zgrabiti poziciju,držati je grcevito,opozicija i tako ne dolazi u obzir.Stvari ipak ne micu napred ,a to je u interesu grupama u SPS,SNS i SRS,koji su za ovih 30 god.opljackali sve.Vecina naroda,od ovih 5,5 milijuna,je za lustraciju većine stranaka i vladavinu prava.Sasvim je prirodno razviti dobrosusedske odnose i ući u EU.

  3. Daca je zainteresovana strana , ali samo za koferce. A to ce ga odvesti u bajbok, a ne u pregovore .

  4. Odavno je kontraproduktivno mesati strance u naše unutrašnje probleme,ali to odavno rade proruske i prokineske struje i stranke od 1990.Sada je red za njihovu lustraciju i sklanjanje sa političke scene Srbije.Naravno to im je posljednje na šta promišljanju ali tako će ići jer život se nemoze zaustaviti korupcijom,izdajom ili zastrasivanjem.

  5. Kofercetu to i odgovara, jer ko ima poslednju rec sutra ce za sve i da odgovara. Mada, koferce nas je zaduzio i ne bismo smeli na njega da zaboravimo kad dodje do konacnog raspleta situacije u zemlji Sorabiji.

  6. Znači dok ne čujete njegovo AV;AV;AV…..vi ćete ćutati.Tako rade i sve seoske džukele, laju kada se neko oglasi a posle ne prestaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.