Global PR Summit u Beogradu 1. i 2. juna 1

Glavni grad Srbije biće doslovno globalna prestonica PR-a 1. i 2. juna kada će se održati Global PR Summit. Ovaj veliki događaj okupiće uticajne stručnjake za PR, marketing, vizualne komunikacije, menadžment reputacije, krizne komunikacije.

P World koji organizuje događaj najavljuje veoma dinamičnu dvodnevnu agendu koja obuhvata najnovije trendove iz ove oblasti.

Biće reči o transformaciji od Story Tellinga do Story Showinga, od deljenja sadržaja do deljenja iskustva, kao i o Story Tellingu kroz različite platforme. Jedna od tema je i predstavljanje korporativnih sadržaja na način lak za praćenje. Govoriće se i o personalizovanim kampanjama na društvenim mrežama, odnosno kako brendovi koriste prikupljene podatke o korisnicima da bi ih angažovali na kreativan način, te kako se kreira upečatljiv sadržaj za reklamiranje na Facebook. Među temama će biti i to kako se postižu najproduktivniji odnosi između PR agencija i klijenata, a zanimljiva će biti i diskusija o ulozi žena u ovoj industriji.

Među govornicima će biti Jamal Al Mawed, rukovodila korporativnim komunikacijama u Rolls-Royce Motor Cars za Južnu Ameriku, Bliski istok i Afriku, Judith Magyar, direktorka komunikacija u SAP, Scott Hicks, stručnjak za marketing na Facebook iz ove kompanije, Pierandrea Quarta, globalni digital brend menadžer za Head & Shoulders iz kompanije Procter & Gamble, Heather Mitchell, globalni rukovodilac za PR i društvene mreže iz Unilever Hair Care, Tim McLoughlin, rukovodilac za društvene mreže u Hotels.com. Organizator najavljuje da će lista govornika u narednim nedeljama biti dopunjena.

Prijave učesnika za skup su u toku, a zainteresovani mogu da se registruju na internet portalu thepworld.com/event/global-pr-summit-belgrade

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari