Gnjatović: Antitela najbrže stvara Fajzerova, a najsporije kineska vakcina

Ostavite komentar


  1. Svaki doktor ima različita mišljenja,e sada kome verovati? Najbolje je da ne daju nikakve informacije dok ne budu sigurni u ono što kažu.

  2. A obolelih sve više? Naročito onih koji su primili kinesku vakcinu. Da nisu braća Kinezi zaboravili da nešto stave u vakcinu? Ili smo mi ta treća faza ispitivanja? Zašto su Merkelova i Orban izjavili da čekaju kakv efekat će kineska vakcina imati u Srbiji? Slučajno?

    1. Нема случајности. Врховни поглавар-безумник је са братом @си-ђи пингом договорио и наплатио да будемо покусни кунићи у трећој фази тестирања. Брат Орбан је то отворено изјавио пре неки дан.

      1. Ujedinjeni Arapski Emirati su do sad pola stanovnistva vakcinisali Kineskom ukljucujuci i sve Seike. Jel mislis da su oni toliko prosti da uzmu nesto stone valja?

      2. Primio revakcinu Sinofarm posle mesec dana uradio test na antitela u martu bilo je sve u redu.Posle mesec dana radim test u istoj laboratoriji sa istom metodom antitela nema više.Toliko o Sinofarm vakcini.Štiti te samo mesec dana ko voli nek izvoli

    2. Desetak osoba u mom okruženju koje su primile i drugu dozu kineske vakcine posle nalaza krvi su ustanovili da uopšte nemaju antitela.

        1. Ja sam imao antitela na s protein pre mesec dana danas sam radio ponovo test i više nemam antitela sinofarm vakcina

  3. Rezultati studija najviše zavise od toga ko finansira samo istraživanje. Skoro da nema validnih i koliko-toliko nepristrasnih podataka u današnje vreme.

  4. 40 dana posle revakcinacije kineskom vakcinom imam 34915 antitela.

  5. Primila drugu dozu 16.2. Kineske vakcine. Danas mi antitela 0,2. Imam 62 god. Da li sa primim neky drugu vakcinu ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.