Godišnjica epopeje na Krfu

Ostavite komentar


  1. A 15-og septembra je zaboravljeno da se obeleži proboj Solunskog fronta, umesto toga smo u Beogradu imali jednu drugu manifestaciju, protiv koje ja lično nemam ništa, samo smatram da joj nije bilo ni vreme ni mesto, jer nam se slavni pradedovi u grobu prevrću. Trebalo je tog dana obežiti ovaj važan istorijski događaj koji je promenio čitav tok rata, ali tako vam je to kad za ministra imate Vulina. Nadam se da će pomenuti ubrzo postati Vul-out, kao i njegovo božanstvo AV.

  2. Preko Albanije se povlačila vojska a civili su se priključili. To je bila akcija spasavanja vojske sa ciljem povratka i oslobađanja Srbije, kojoj vi, stavljanjem civila u tekst kao prvih, umanjuete značaj. Inače verujem da se svi koji su, na žalost, ostali sahranjeni tamo, prevrću u grobovima od sastava delegacije onoga što danas zovemo Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.