Gojković: Funkcija ombudsmana će dobiti smisao

Ostavite komentar


  1. KONACNO smo izabrali nase gore list. OD sada ce Ombudsman biti ono sto sustinski jeste, izvjestavac i u javnosti mediji nece vise ljudima predstavljati tu funkciju kao nesto epohalno i bitno za promene u drzavi. Inace na izbor za tu funkciju u prethodnom periodu stranci su imali veliki uticaj i financijski pomagali formiranje te institucije prije prelaska na drzavni budzet. Isti koji i drze ovu vlast su izpromovisali Jankovica kao "novog" naseg opozicionara koji ce uvek biti protiv vlasti ali u datim odsutnim trenutcima se uvek povuci u pozadinu.
    Novi Ombudsman ce biti "PRAVI" predstavnik drzave i u miru i tisini pisati izvestaje naravno za i dalje MNOGO JAKU LOVU. ViVA Zastitnik, viva Maja, viva Srbija itd-gluposti.)

  2. Tvoj jedini zadatak je da obesmislis skupstinu i to uspesno radis.

  3. Kda jenda ovakva,izuzetnagroteka,od,stručnih,moralnih i,rdikalskih,,,kapaciteta uopšzte može i me da bude,predsedniva prlamenta srbije i daiko ,kose drži auastava i zakona ,ponižavsvojim,dod+sadšnjim,tekovinama, nek zna DA JOJ NOVOSAĐANI JOŠ UVEK,PLAĆAJU NEZABOTRAVNI,,AMANET,,KOJI JE,,SREĆOM NA,,ELITNOM,5 omMESTU OD ONOH,24,ZATRPANIH,,RADIKALSKOM ReTORIKOM ,,,POBEDNIKA,, VEĆ 6 GODINA.a,,zvonc ko,ubedljiv,,odksz zs,,ijsšnjsvsnje je odrz skim on i ostli srugovi uprametu,,nude,,rešeja,, ovkvi,, ptreispoljin,, nezadnim ,,stručnjcim od ,,fiskalnih,,avetnika za koje se već nepostavlja ,,pitanje o,zaradama, je SU već izuzezeti,iizfisklnih konsolidcie Vujovićee strategije,,,,strategije ,,a i,,nove,,sudje, Ustavnog,,suda,,izglasana baš ovakvom,,elitom,bavevinom i vojvodom,,stiroposkim,Iz njene,,,,bašče,,posađenih semenki,,mogu i da ,,niknu,,samo ovakve,,koriovštine,,.kojima Ona daje,,podršku,,uklapaju Joj se u lični,profil,i,zasluge od kad ase ,,bavi,,spasiteljstvom,,rediklskog imidžai,,dela,, Teško da se u ovoj vučkojebini nađe adekvatnija osoba ,oličenje njegovih,amaneta gde god se,,platformama, trudi, da,,spasava naciju, bavevinom ššeljevom,miljenicom bespilotnim vazduplohovcemcem, ,,čuvarem držsvnih rezervi,prispelim bizmismenom s ,,zaturene,,poternice ,, ,dinastičkg,opredeljanjma,deKari,ća,,Arkanovskom,,elitom,, ,,sveše,,ozb““vaničenim,,diastijamakrkei , vojvode,stiroporskog ijopš mnogoinih,bizmismena i ba POPUT GAŠE,SANTOSA, julina, elakovićauzinatpreraspoređenog u ,drugtabor iz sps, pa i,,dr,kneževića s značajnom,inicijijom posle aflatksičnog blama u celoj kulturnoj i civilizovanoj EU ,sa zloupotrebljenom ,,titulom,dr,, za,,dopunu,,ugleda,,.sVAKA NJNA,,EKSKLUZIVA,, JE POTVRDA KOLIKOJOŠ KOPAJU DO NOVOG DNA,I POPOSLEDNJOJ IZJAVI,VULINA ČIM PROGOVORIU, MNOGI,MRSOMUDI,DUBOKO ZAŽALE ŠTO S NJOM,,DELE,ISTU NACIONALNU PRIPADNSOST,,.SAMO OVAKVIMA SE ,,OREOL,,LIDERA,,KITI,, DA BI SE,,PONOSIO,, ISTORIJSKIM,,USPESIMA,,.ZA OVAKVE BI ČITAVI KOLEGUIJUMI SLAVICNIH,KOLEGA IMALI PPREVIŠE STRUČNOG POSLA DO PEMZIJE,POSEBNO S UPOZORENJEM DA ONA ,,VEĆ,, I DOPUNSKI,,,,ZRAČI,,.ONAJ Gorere baš se ulenjio da pogađa, prave targete,pogrešiuvekna nekog od,,usrećenih,,kolateralnh,,impresionista,.

  4. Kako ce gradjane da stiti zastitnik gradjana iz SNS? To je totalna budalastina. On ce prvo morati da se konsultuje sa predsednikom pa tek onda da radi kako mu se kaze. Gradjanima Srbije treba neko da ga stiti od terora i nepravde koju cini SNS. Da li je nornalno da nam se stalno servira "kadija te tuzi, kadija ti sudi". Zastitnik gradjana treba da bude ugledna, postena, objektivna, obrazovana, nestranacka licnost kojoj ce gradjani da se obracaju sa poverenjem.

  5. Kada cujemo kolika mi je plata znacemo da li je pravi zastitnik gradjana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.