Gojković: Tokom vikenda instrukcije koliko ljudi može da bude u baštama ugostitelja

Ostavite komentar


  1. Znaci ko je vakcinisan treba da ide u izolaciju jer i sa blagom slikom je ocigledno zarazan po deuge. Zato i imamo ovolike brojke.

  2. pa prestanite da saljete dronove I neobelezene letelice I sve ce doci na svoje…

  3. Ova vlast je toliko okrenuta jedino sebi, da uopšte ne prati situaciju u našem najbližem okruženju, niti uzima u obzir trenutan broj obolelih i umrlih (?!). Upravo je otvaranje ugostiteljskih bašti pre par nedelja dovelo do naglog porasta obolelih u Hrvatskoj! Izgleda da Srbija sve sama mora da iskusi, da bi konačno počela da donosi razumne mere u dovoljno dugom periodu koje će konačno početi da daju rezultate. Zbog apsolutne neodgovornosti ove vlasti, nije moguće predvideti kraj ove bolesti koja svakodnevno odnosi ljudske živote i ostavlja teške posledice onima koji su je preživeli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.