Gojković: Žalba Paunovića Savetu Evrope opasna po Srbiju

Božović: Političko obećanje vladavine prava iza koga stoji DS je da će Zelja jednom završiti iza rešetaka *Masrković: Izborna volja je odavno narušena upravo zahvaljujući kriminalnim metodama Paunovića
Žestoka polemika vlasti i opozicije o tome ko narušava izbornu volju u Paraćinu

Ostavite komentar


  1. Zašto gospodinu Zelji barem Yulin ne pozajmi crnu uniformu, da sve bude barem stilski ispeglano?

  2. Ovo su vec ozbiljne stvari i sa takvim stvarima niko ne sme da se igra.Bitno je sta je istina i da odredjene institucije u Srbiji reaguju

  3. Kad je Gebels govorio kako su nacistički logori radni i veoma humani , verovatno je u to bio i ubeđen . Danas sprovoditi teror , pretiti građanima , to je ludost . Tom politikom terora, ucena i prekomernom silom , crno – crvena koalicija je i započela rat na K iM . Kako se završilo svi dobro znamo , a i posledice i dan danas osećamo . Malo im je što vladaju otvorenom presijom , nad nama ,većinom, koja nije glasala za njihovu crno- crvenu siledžijsku politiku , nego hoće da nasilno preuzmu slobodne opštine Šabac, Čajetinu i Paraćin . E pa nećete , jer narodu ste dozlogrdili više sa vašim prevarama, lopovlucima i lažnim obećanjima . Narod će izaći na ulice , jer ovo me sve više podseća na početak bune protiv kabadahija iz sns, sps, jul, spo i ostalil preletača .

    1. U potpunosti se slažem, uz jednu ispravku – Šabac nije opština, nego grad (jedini slobodan grad u državi)!

  4. Uf, dobro, … ja pomislio da je opasno za tebe majo, a za Srbiju – koga briga ???
    ti zbog sebe menjaš stranke, pa neka svako tako radi

  5. Gospođica Gojković je pobrkala stvari: žalba protiv toga šta radi ova autokratska vlast nije žalba protiv Srbije. Naprotiv, ona je u korist Srbije.

  6. Nasilje i pretnje su metod vladavine radikala preobučenih u sns. Posle lokalnih izbora na kojima su izgubili na Vračaru, pretnjama, nasiljem i podmićivanjem oteli su vlast u ovoj beogradskoj opštini i prekrojili izbornu volju Vračaraca. Sad to pokušavaju i u ove 3 preostale demokratske oaze u Srbiji.

  7. Jedino fer resenje da vrh SPS, JUL-a novokomponovanih radikala SNS u zatvor po 40godina i plenidba imovine. Istu pravdu treba da doceka Tadic i vrh D.S. koji su zastitili.SPS-JUL-ovske zlikovce i osnovali nove radikale u narodu poznate kao SNS.

  8. Za Srbiju, odgovorno tvrdim, ništa nije opasnije od Maje Gojković i njoj sličnih!

    1. Najopasniji je Gašić,čuvajte se!-Zna i da klekne pred šefom!

  9. Bravo Gospodine Paunovicu. Potpuno ste u pravu, SNS sprovodi teror I demokratije nema, pocev od slike u Skupstini Srbije I ponasanju poslanika vecine. Oni nikoga necuju, do samo sebe.. A I opozicija je katastrofa. Nema svetle buducnosti za Srbiju. Predsednik svaki dan pljuje po gradjanima, a zadnji “ biser“ mu je da je hleba najjeftiniji u regionu. Nismo svinje da samo jedemo hleba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.