Meč karijere odigrao je Goran Dragić u pobedi svog tima nad Golden Stejtom (122:109) ubacivši 34 poena uz 10 asistencija za Finiks.

Poslednjih sedam minuta igre slovenački reprezentativac ubacio je 13 poena što je na neki način i prelomilo taj meč. Osim njega, 30. pobedi za Sanse ove sezone doprineo je i Džerald Grin sa 25 poena, a u poraženom timu srpski košarkaš Nemanja Nedović nije ulazio u igru, dok se istakao Stefon Kari sa 28 poena i devet asistencija.

Neizvestan duel između Atlante i Memfisa (76:79) ostaće upamćen po tome što je pobednički tim na meču izveo samo jedno slobodno bacanje, što se do sada nije dogodilo u NBA ligi. Kortni Li je šutirao jedini penal za svoj tim na meču, a najbolji u Memfisu bio je Zek Rendolf sa 20 poena. U redovima Atlante istakao se Pol Milsap sa 20 poena uz 11 skokova.

Lebron Džejms ubacio je samo 13 poena što je Juta iskoristila da trijumfuje nad aktuelnim šampionom – 94:89. Do neočekivane pobede domaćina je predvodio Marvin Vilijams sa 23 poena, a bio je i „čovek odluke“ jer je ubacio dve trojke u finišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari