Goran Grbović: Njegovih pet minuta

Lik dana

Ostavite komentar


  1. Intresuje me sta je i gde radio ovaj gospodin. Osim kosarkaske karijere ne vidim nista drugo.Pa cak i posle prestanka igracke karijere nije bio u svojoj kosarkaskoj struci vec samo u pojedinim kritizerskim ulogama opravdanim ili ne ,.zavisno od trenutnih aktuelni kosarkaskih tema.

  2. Ovo kao da mu je pisao sekretar SNS! Lepa karakteristika za člana…Ni slovo o bilo kakvim školskim kvalifikacijama…Ni da li ima osnovnu školu…a kamoli nešto više! Uz napomenu da je Divac , kada je biran za predsednika Olmpijskog komiteta imao samo OŠ…

  3. „a potom jedan od retkih koji je o košarkaškim dešavanjima u Srbiji govorio bez uvijanja, kompetentno i argumentovano“

    Ovo je netačno. Lik je godinama lupetao u emisijama kod Tegeltije i Anđusa. Samo je pljuvao po Dudi kada je ovaj bio preuzeo reprezentaciju pre 10 godina. On i onaj iz Žitko basketa, Jovanović ili Jakovljević, ko će ga znati, što se stalno hvali da je izmislio Bogdanovića, su samo pljuvali po Dudi ili Saletu Đorđeviću. I redovno ispadali smešni. Sad su obojica uhlebljeni u partijsku sinekuru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.