Mladićev lični biograf koji je osudio Klintona, Blera i Šredera: Ko je Goran Petronijević, branilac Milana Radoičića?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Od kad Vam je problem sto neko zastupa Srbske interese i Srbe?Sto neko ima svoj stav i opredjeljenje koje nije na ničiju štetu?Dokle će te mrziti sve druge sto drukčije od Vas misle ili vole Srbske zemlje i svoj narod

  2. Od borca za ujedinjenja svih radnika sveta do nacionaliste. Šta se dešava sa Srbima

  3. #Milan 21:00
    Milanče da bi neko voleo Srbiju, morao bi za početak da savlada srpski jezik i pravopis. Do tada, bolje da se pokrije ušima.

  4. @ Milan
    Covek je za svoju vip klijentelu imao sam vrh sljama srpskog. Ima prava na to naravno jer je advokat i svako zasluzuje da ima odbranu. Ali je upitno da je pre toga bio i Slobin sudija, verovatno po partijskoj zasluzi a sada brani jos jednog u nizu isto po partijskoj zasluzi i to pred sudom koji je 100% partijski, malo providno.
    E sad vidis prijatelju, nije problem da on ima drugacije misljenje, nije problem i da se tvoje misljenje ne podudara sa mojim, problem je sto ti mislis da su svi koji ne misle kao ti neprijatelji Srbije i srpstva. Sa takvim argumentima i nastupa ovaj advokat, isto kao i sto nastupa tvoj precednik…Namerno kazem tvoj, jer moj nikad nije bio niti ce biti, jer i on kao i ovaj advokat nikada nece biti ni blizu mog razmisljanja. Za njih je sve samo suvi licni interes. Sav uspeh pripisuju iskljucivo sebi, za neuspeh uvek su drugi krivi.
    Zbog takvih kao sto su oni mi smo danas na samom dnu drzava Evrope po svim parametrima (ako izuzmes pink/happy analize).
    Sve najbolje i nemoj da mislis da ste samo vas 2 miliona glasaca SNS-a Srbi a da smo mi ostali marsovci.

  5. Kad je ovaj kvazipravnik osuđivao kointona, bčlera i štedera nije znao da su to bliski vučićevi prijatelji io savetnici plaćani iz budžeta Srbije.
    Inače, jedan od prvih koji je pobegao sa Kosova, a njegov portret bi svakako upotpunila slika kada je prvi put došao u Hag, u Haški tribunal kao jedan od branilaca optuženih – potpuna smejurija – ko je mogao to da vidi. Ja jesam.

  6. Zasto vama smeta Goran Petronijevic a ne smeta zena Aljbina Kurtija koja zivi u Beogradu i radi na transformaciji EPSa Srbije

  7. Toliki je expert za Srebrenicu da je njegov branjenik Mladic dobio dozivotnu robiju. A Sreder kojeg je osudio na 20 g postao savjetnik Vucicu.

  8. Takve odmah svrstam u saradnike službe, nadležne za dezinformisanje širokih narodnih masa. To je preteča Đuke bizona. Zastupa samo one iz vlasti i njihove dupeljupce. Mada, baš je dobro odbranio „srbsku majku“ Svetlanu Ražnatović. Ukrala 7 miliona DM, vratila 3-4 miliona DM i stavili joj nanogicu, uz sve pogodnosti šetnje naokolo.

  9. Sve činimo da se uspešno brukamo. Imamo hermetički zatvoreni medijski prostor, u kojem zvone zaglušujući hvalospevi o Srbima /happy i pink/ i bujanje divljačkog srpstva. Na njemu je sazdana tiraniju Vučića, ali će nas na kraju odvesti preko Volge! Na žalost, laž i divljaštvo tako moraju završiti…

  10. @ Gojko
    Kakvo je to „ujedinjenja svih radnika sveta“?
    To je ono što je dovelo do podjele između naroda po svijetu, što je dovelo do najvećih ratova u 20 vijeku, i kod nas brat protiv brata ratovao, u SSSR i Kini desetine miliona mrtvih. Ne hvala.

  11. Demos kratos: Lepo objasnio @gojko, kontradiktornost ovakvih koji zastupaju i jedno i drugo, uvek na raspolaganju. Nije ih @gojko izmislio.

  12. Veselina Šljivančanina je branio Novak Lukić, dok se Karadžić branio samostalno, s tim da mu je pravni savetnik bio Piter Robinson iz SAD. Tek toliko, da se zna

  13. Bitno da su vam Šreder i Bler dobri,ma ajte neozbiljni ste,sve mi više licite informer

  14. Bravo na komentaru, Vladimire ! Botovi moraju da pisu, dobijaju novac za to, a nadam se, doci ce vreme kad ce svi biti kaznjeni po zasluzi. Ili pravda i sloboda ili propast Srbije (mislim , vec je propala ali ajd’). Radoicic stiti Srbe na Kosovu i njegov advokat kao sto ja stitim komarce. A advokat je zesca faca….I ko ubi Olivera Ivanovica?!

  15. Samo za auto hejtere: Postoji jedan pokret koji se zove „Pravda za sve“ pa vam ga toplo preporučujm. Osnivač USAID.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 10

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.