Goran Stamenković, policajac koji je jedini odgovarao za rušenje u Hercegovačkoj pred sudom: “Prisilili su me da priznam krivicu za Savamalu”

Ostavite komentar


  1. Penzionisani pukovnik policije nam kaže da je u redu da se krši zakon zato što i drugi krše zakon, pa pošto ima toliko nelegalnih objekata, onda je u redu da i on nelegalno zida. Da su mu legalizovali objekti, ova poštenjačina nikad ne bi progovorila za medije. Nažalost ovaj čovek je slika i prilika naše policije. Verujem da tamo i poštenih ljudi, ali su skrajnuti i u manjini.

  2. kada će se jednom prestati da prikazuju javnosti pen.mup po činu, ovo je lažno predstavlja je i sledi tužba sudu, odlaskom u penziju radnik mup gubi trajno čin koji je imao , tako da ovaj covek je samo pen mup..bez navođenja čina.. a njemu savet ..pravac beka ambasada i predstavnistvo eu u beogradu oni i onako uvek traže završnicu tog slučaja pa da im sve lepo ispriča….ovo je odmazda ,vrha prema njemu…odmazda ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.