Gordana Čomić: Nedisciplinovana

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Ne znam sta da kažem. Pola pola.
      Pamtim je kad je sa ostalima u ns čekala red da podigne pasoš mada je u to doba vodila sednice skupštine i mogla da kaze donesite mi tu i tu u toliko i toliko. Zao mi je sto sad sns-ovci to koriste likuju. Ne bi volio fa ode iz ds bilo gde.

      1. To ti je isto kao kad AV odnese burek radnicima čistoće i sedne da jede sa njima. I jedno i drugo je udica za naivne. Epilog je saradnja sa svojim sugrađanima: !Martinovićem I Majom Gojković! FUJ!

  1. Jedna od onih koja je pomogla da se zapecati sudbina DS,i u tome im je mnogo pomogla. Koliko je iritantno vodila sednice narodne skupstine RS,nije ni cudo sto ju je Maja Gojkovic tako dobro nasledila,samo jos bahatije i nista vise. Njene iritantne opaske, ponizavanje sagovornika nekakvim intelektualnim i verbalnim dosetkama i pricanja prica skoro bez ikakvog smisla,dovele su je na kraju gde joj je i mesto. Ona je samo svoju vecitu frustriranost „vesto“ krila,pa joj nikako nije jasno kako su je to ljudi prozreli. Zbog nje,i mnogih drugih njoj slicnih,zavrsili smo tamo gde i zasluzujemo.

  2. Da doživim da me Maja Gojković onoliko hvali, da mi to imponuje, što se videlo na njenom licu kroz osmeh i da na to ne odgovorim žestoko, shvatio bih da sam dotakao dno ljudskog morala i da sam običan lovac na plen. Ona to uistinu jeste. Radio se o moralnoj nuli koja traga za apanažom.

  3. Smesno je da jedna zena sa tako uspesnom politickom (pitanje je da li i strucnom) karijerom kukumavci da nema dovoljno zena na polozajima!

  4. Pa osmehuj se Goco Comic dok te Vucic, Gojkovicka, Risticevic pominju i hvale, eto cak ce i tvoj amandman podrzati. Eto postala si jedna od njih. Nesto kao Maja Gojkovic ali malo starija. Samo nemoj vise da se pozivas na borbu za demokratiju, tradiciju DS-a niti na Zorana Djindjica. Ti si sa (pod)osmehom pljunula na sve to i za to lepo pohvaljena pred svima od SNS-a.

  5. E.. Zorice Radenkovic morali biste znati da je osnovno novinarsko pravilo da je informacija svetinja a komentar slobodan . Dezinformacija je daje Lutovac rekao da Gordana Comic nece biti izbacena.
    Administratore ajde jednom, makar zazakletvu objavi nesto protiv svojih.

  6. Ako si clan stranke, onda si clan stranke, a ne pevackog drustva.
    To G. Comic vrlo dobro zna.

  7. Auuuu. To što se dešava sa uvaženom gospođom tera me na plač. Evo, brišem i suze.

  8. Svi imaju cenu i vreme kad se prodaju. Neko pre neko kasnije. Dugo je izdrzala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.