„E, nemoj sada o tome, nije sad vreme…“: Gordana Čomić za Danas o tome koliko se političari bave pitanjima osetljivih grupa

Ostavite komentar


  1. Ne razumem zasto ovoj dajete bilo kakav kredibilitet… ima ona gde da daje izjave, a ja kao vas redovan citalac, ne zelim da vidjam ovo u vasim vestima… dok vam njeni pajtasi i saucesnici prete ubistvima, vi joj perete biografiju… prestanite to da radite, ne polivajte smece parfemom.

  2. Ništa što kaže ova gospođa nije relevantno. Preći na radikalsku stranu i filozofirati je neumesno. U praksi je totalno nepoštovanje svih.

  3. Čemu davanje prostora osobama koje menjaju partije? Odakle verodostojnost bilo kakvih tvrdnji?

  4. ova osoba se ne pita nista jer je osoba koja je prodala sve principe i izneverila gradjane Srbije na najvilgarniji nacin, pokazujuci primerom da je svako potkupljiv…uzasna osoba

  5. Bilo bi ljepo vidjeti reakciju gospođe Comić da joj Kinezi donesu spisak tema i manjina na kojima treba da se radi.

  6. Zašto, pobogu, dajete njoj prostora? Koga još zanima šta ona misli?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.