Požar u magacinu u Elektronskoj industriji u Nišu lokalizovan, ali gust crni dim i dalje kulja

Ostavite komentar


  1. Politicari su upropastili tu fabriku, razvukli imovinu, rasprodali posto zasto sto je ostalo, pa je dosao na red i pozar. Poplava ce ici vec malo teze jer je fabrika iznad ravnice, na uzvisini.

  2. Elwktronska industrija Niš ne postoji već 20 godina.
    Uništila bratija odlučno i planski.

  3. vidi se ne sposobnost te takozvane sluzbe , kao sa spasavanje,, koga oni spasavaju koga..koga..pa koju isti imaju tehniku, pa ljudi..kada kao oni nesto na nekim takozvanim prikazima smotrama, oni uspesno gase,, male namerne pozare, a kad se pojavi pravi e onda.. gde su ovde te takozvane ,,elite,, koje su isle u pomoc ,vatrogascima, u nekim zemljama, gde je gorelo rastinje i tako..gde su ovde ta kola sa onim dizalicama pa da se gasi od krova , gde su one ,,pene,, da se objekat ceo prekrije , penom,,i da se tako gasi pozar sam nema kiseonika..gde ovde je sve unisteno koliko je samo vode potroseno..a steta od njihove aktivnosti kolika ce tek biti.
    izgleda da ce se sve rusiti i.mnogo vremena je prpvedeno mnogo dan i nesto vise…..sramotno

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.