„Gospodine Šapiću, Beograd vas ne želi“: Dimić (SSP) povodom nove havarije u GSP

Ostavite komentar


  1. Šapić je bio najbolji predsednik opštine Novi Beograd. Mnoge dobre stvari je hteo da uvede i u Beogradu ali mu, nažalost , teško uspeva.

  2. Da li u ovom gradu postoji neko ko može da pomogne stanovnicima Sremčice i stane na put kabadahiji čiji autobusi obavljaju javni prevoz na liniji 511?!

  3. Linija 511 najlosija u gradu! Svi autobusi krs, raspad prljavi, vrata se ne zatvaraju, grejanje zimi ne radi a leti ga ukljuce da autobus ne prokuva. Paneli od svetla na plafonu vise, daske i grane po vratima. Letos 2 zene pale u nesvest, stolice hladne dobijes suljeve kad sednes ako ima mesta uopste, uzas!

  4. Vozilo na liniji 50, pola sedista nedostaje, razvaljena vrata, prokišnjava, rukohvati pokidani,nema grejanja,zaleđeni prozori…Izlazim a pozadi na vozili nalepnica i piše ,,sertifikovano vozilo,,.No comment.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.