Gradilište jedinstvene naučne ustanove u Jugoistočnoj Evropi zaraslo u korov

Ostavite komentar


  1. Cestitka, procitao sam clanak kom nije potreban nikakav komentar. Kratko, jasno, i sa cinjenicama koje se ne demantuju!

    1. Da li ce iko po sluzbenij duznostu pozvati Sarcevica na odgovornost za jednu u nizu steticina koje je prosveti omogucio kaže:

      Samo pored onog dela da je odgovoran GPD Bankovic koji nije izvodio radove, dodati da je odgovoran i Sarcevic koji je Bankovica pune dve godine pokrivao, umesto da je 2017. raskinut ugovor i uveden drugi izvodac.

  2. Jedini razlog zbog kojeg je oteran DrStojković je taj što nije pristao da bude drug “član“. Vidite li onaj žuti krug na plavoj osnovi u pozadini njegove slike, to je osnovni razlog zašto je napušteno ulaganje u ovako prosperitetnu naučnu granu. Umesto toga dobićemo nova radna mesta motača kablova u paketu sa pelenama, na kojima će posao dobiti domaći robovi a sav profit otići u inostranstvo. Nalazišta jadarita su prodata, isto tako i izvori pitke vode, samo će nam jednog dana unapređeni šešeljoidi saopštiti da je sve prodato i da je vreme za kolektivnu seobu (Sibir posle požara kuka za Srbima)…

  3. Ovaj nesposobni i nepismeni režim, najviše zamera prof. Stojkoviću, što je član Demokratske stranke. Zbog toga nije mogao da pstane član SANU, .

  4. Dokle ćete ovog veterinara da krstite genetičarom? Čovek je po zanimanju veterinar i to se kasnije kao specijalizirao iz oblasti genetike. Da nečemu valja već bi bio u nekom stranom institutu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.