Građani iz „Stepe“ blokirali na kratko ulicu ispred Predsedništva (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sada traze jos jednu skolu, sto je mozda u redu. Za 15 do 20 god taman da jednu pretvore u staracki dom. Iskustveno, pogledajte skole na Novom Bgd

  2. Treba i skola i vrtic..moze posle skola da se pretvori u srednju skolu..oko naselja se grade nove zgrade tako da ce sigurno biti potrebno i jedno i drugo..Stepa je lepo naselje

  3. A sns banda pretvorila mesnu zajednicu u mesni odbor sns-a sa Slavicom Santrač na čelu. Oslobodimo Stepu 17.12.23.

  4. Podrška mladim roditeljima i mladim ljudima! Koliko god steteotipično zvučalo, na vama ostaje budućnost ove zemlje i treba stvoriti najmanje podjednako dobre kao u zemljama okruženja.
    Dosta je emigracije mladih i školovanih koji porodice grade van svoje zemlje jer ovde ne vide šansu.

  5. Gospodine Veselinoviću Vama nije tu mesto.Lešinarite na svakom protestu samo da bi ubrali koji poen.Da Vi imate i malo obraza i stida ne bi se pojavljivali, jer ste naisvetliji protes protiv nasilja prisvojili i upropastili ga bez imalo milosti i empatije.Ja sam stanovnika naselja Stepa i niste nam potrebni.Da sam Vas u tom trenutku video zamolio bih Vas da se udaljite.Lešinarite po Beogradu na svakim protestu i svaki uspete za uprljate i obesmislite.Stidite se .Jadno je to što radite za zrno vlast ili debelu apanažu od gazde.

  6. Podrška Stepi iz naselja Veljka Vlahovića. Identični i još više problema, zato se trebamo ujediniti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.