Građani nastavljaju protest na Karaburmi zbog smrti dečaka do ispunjenja zahteva

Ostavite komentar


  1. Svaka sličnost sa Mitrovićevim sinom i postupajućim sudijama u tom slučaju je – slučajna!

  2. Beograde, stidi se. Sta jos treba da se desi pa da se probudis? Sve mi se cini da je sve sto vredi otislo a ovo sto je ostalo i treba da nestane.

  3. Pa i nišlije su protestovale i opet smešna kazna za ubicu na trotoaru dečaka i odrslog čoveka. Sud i sudije „smješma rabota“ u Srbiji!

  4. Nema reci koja bi opisala ovu bol.Sudiju treba najstrozije kazniti jer ona postice ovakom presudom kriminal.

  5. Tuga i greota zbog deteta ali kako do posla bez autobusa?
    …a i na potest mogu svaki dan samo dokoni poput lika u plavim patikamana slici levo koji se šeta karaburmom svaki dan i terorise sve sa čoporom pasa koji uvek vodi sa sobom…
    tužno,
    proteste preseliti u centar pa ispred skupštine ako se žele rezultati a ne ovako, narod po obodu grada da strada!!!

  6. Javite se majci koja je sahranila cerku od 27 god. Ubio je bahati vozac sa preko 2promila,jer je pobegao I nakon nekoliko sati imao 1,8. Ta zena vas razume,zna za vasu bol.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.