Građani odlučuju kao u Švajcarskoj

Pionirski poduhvat lokalne samouprave

Ostavite komentar


  1. Ovo vise ne moze da se cita. Ceo grad ceka dan kad ce gradonacelnik biti uhapsen zbog nevidjenih pronevera novca, a ovde hvalospevi.

  2. Док власник Србије не узурпира и ово малецко острво слободе

  3. Браво! Видим овде је реч о обнови Домова културе, цркава, амбуланти и слично. А реците Ви градоначелнике грађанима Оридског басена, што немају исправну воду за пиће, прање и купање, када ће они добити водовод и канализацију? Баталите којекакве приче и бајке, на градску фонтану сте потрошили силне милионе, а грађани околних села, у 21 веку немају здраву воду за пиће! Од поплаве 2014. године је прошло три пуне године, а да се спречи даље тровање људи, животиња и хране ништа нисте предузели, а овде помињете Швајцарску, ајте се ви тргните из снова, вратите се у стварност и брините за здравље ваших грађана, јер то је богатство, а не нешто друго!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.