Građani protiv kriminala, od sada i u Srbiji

Potpisan ugovor između CSGS i Međunarodnog instituta za bezbednost

Ostavite komentar


    1. Ovu su stvari koje su dobre za naše društvo. Naravno da će tu biti zloupotreba ali to se da lako rešiti

  1. Konacno da je i kod nas to uvedeno i da je transparentno dovedeno i uvedeno da nas narod bude protiv kriminala , i da se izricito izjasnimo da smo mi kao narod koji zivi u Srbiji protiv bilo kog oblika i vrste kriminala.Kao i svuda i svim normalnim i ozbiljnim drzavama u svetu gradjani ucestvuju u prijavi , a cak i u suzbijanju bilo kakvog kriminala -tako sto anonimno daje dojave i saznanja i tako pomaze direktno u otkrivanju i suzbijanju kriminala.

  2. Da li ce gradjani imati hrabrosti za to?Stalno kritikujemo pa se sklanjamo.Neka drugi ce.

  3. Svaka akcija u cilju ukidanja kriminala ima smisla, a ako već postoje četiri decenije, sigurno

  4. Veoma dobra stvar,resavanje krivicnih dela i kriminalnih radnji je jako vazno ako zelimo da napredujemo u buducnosti.

  5. Znacajno je sto ce nam ova organizacija pomoci da se zajedno izborimo protiv kriminala.Zajednickim radom,lakse cemo resiti ovaj problem.

  6. Konacno da je i kod nas to uvedeno i da je transparentno dovedeno i uvedeno da nas narod bude protiv kriminala , i da se izricito izjasnimo da smo mi kao narod koji zivi u Srbiji protiv bilo kog oblika i vrste kriminala

  7. Znacajno je sto ce nam ova organizacija pomoci da se zajedno izborimo protiv kriminala

  8. Samo da ovu aplikaciju i ovaj princip prijava ljudi ne koriste za svakojake gluposti! Inače je dobra ideja!

  9. Ovo je dobro iz kog razloga, zamislite nađete se negde i dešava se neko nasilje ili pljačka, da bi prijavio to miliciji morao bi da ostaneš na mesto zločina ili da im se javiš na uviđaj da daš iskaz tačno šta se dogodilo. Cimanje žestoko. Ovako samo anonimno javiš i rešeno je sve.

  10. I vise nego odlicna vest…gradjani ce se svakako osecati bezbednije kada znaju da u svakom momentu mogu da prijave kriminalne radnje za koje mozda znaju…bez straha…jer to mogu da ucine anonimno…

  11. Konacno i kod nas da se gradjani ukljuce i transparentno ucestvuju u borbi protiv bilo koje vrste i oblika kriminala. Sad ce biti i novcano nagradjeni sto ce jos vose podici moral i opredeljenje da ucestvuju aktivno i prijavama kriminalnih radnji kao i u njihovim razresenjima.Slozicemo se svi da nam je to veomAa bitno za nase drustvo i zajednicu , jer sigurnost mir sloboda to su merila i nastojanja kojim tezeimo svi .Ta praksa je u svim ozbiljnim i razvijenim drzavama , i to je jedan od koraka da i nasa drzava tezi da se nadje u tom drustvu koja ima te predznake normalne i ozbiljne uspesne drzave , gde kriminal i kriminalne radnje imaju nultu tolereranciju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.