Građani zabrinuti zbog velike zagađenosti vazduha

Rezultati ankete

Ostavite komentar


  1. Otkad je Oktopodzila Vučićdlak Kataklizma počeo da ruši Beograd da bi izgradio Vučićdlakov Beograd po uzoru na Potemkinov sela, u Srbiji nastao trend blokiranja saobraćaja, što dovodi do sporijeg protoka saobraćaja i stoga do povećanja izduvnih gasova na saobraćajnicama koje nisu pod blokadom.

  2. Izgleda kao da se namerno piše o zagadjenju vazduha u Srbiji da bi se prikrilo trovanje u Boru od kupca RTB Bor kineske firme Zi djin. Kao pravi kolonizatori interesuje ih samo povećanje proizvodnje sa zagadjenjem i trovanjem. Borani nisu zabrinuti samo zbog velike zagađenosti vazduha već što je gore od toga, a to je trovanje arsenom, kadmijumom itd. Za kinesku firmu ne postoji Zakon. Molim vas obavestite javnost u Srbiji istinito, pošaljite novinara u Bor, obavestite Evropske institucije i Ameriku.
    Molimo vas pomognite da se zaustavi svakodnevno trovanje Borana. Ovo je strašno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.