Izglasana izgradnja kamenoloma uprkos protivljenju građana koji su upali na sednicu Skupštine (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kako li dodjoše u Zaječar? Sigurno nisu saobraćajnicama koje ova vlast gradi. Mora da su u gumenim čizmama išli preko njiva-pešaka. Napatiše se jadni ljudi zbog svojih stavova i principa.

  2. Pa da li je njihov cilj da uniste celu Srbiju. Zar je toliko vole da je unistavaju,kako bi bilo da je mrze

  3. @Rajko,
    Za vašu informaciju, nije vlast ništa sagradila, vec narod jer su nam otimali novac da kao srede državu.
    A to je jedini nacin da pune svoje džepove, i to rade baš dobro. Nikad vece siromaštvo naroda, a vi se hvalite putevima. Kako se inace stizalo u Zajecar? Helikopterima?

  4. Nihov cilj je da zgrnu sto vise para! A Srbiju niti vole, niti mrze. Zabole ih uvo za Srbiju. Samo pare!

  5. Zašto ne postuju glas naroda. Poštuju kad traze da glasaju i vise nikada. Zašto policija stiti te neke političare a narod ne stiti. Od naroda se finansira od političara teško da bi imali sredstava. Ako narod ne želi ono to treba da potvrde samo. To je suština. Sad citamo narod usao u Opštinu. Pa Cija je to opština .

  6. Dva komentara, oba botovska. Stop kamenolomu, živelo selo i poljoprivreda.

  7. Џаба упади и штрајкови, то село је полумртво, нема људи!!! Разноразни политиканти дођу и прођу, за..ле њих за тамо неко село !!! Каменолом ће бити, можда сутра, можда за пет или десет година!!! До тада неће бити никога тамо!!! Уосталом, цела прича је пренадувана!!!

  8. A sutra će tim istim građanima da se uvlače kako su velike patriote napredni sektaši

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.